Bastiaan BeijderwellenBericht geplaatst door:
Bastiaan Beijderwellen
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-11-2021 / 226 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op:
08-11-2021


| Bericht is verlopen

(Edel)figuranten (20-40 jaar) gezocht!

Voor de toelating aan de filmacademie ben ik bezig met het maken van een film. De film gaat over de in de liefde onhandige kunstenaar Bram, die in zijn zoektocht naar de perfecte vrouw vooral zichzelf tegenkomt. De film gaat op een grappige manier, maar met een serieuze ondertoon, commentaar leveren op online daten en alle hoge verwachtingen die hierbij komen kijken.

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor de draaidag zondag ben ik op zoek naar figuranten om een bar mee te vullen. 2 vrouwelijke figuranten krijgen een voor het verhaal belangrijke rol, waarvan één zelfs tekst heeft. Mocht je een van deze rollen willen spelen, geef dit dan expliciet aan in je reactie op dit bericht. Iedereen in de leeftijd van 18-40 jaar mag reageren op dit bericht.
Om de filmlocatie te betreden heb je wel een corona QR-code nodig.

Periode
Draaidag is op aanstaande zondag (7-11) tussen 13:00 en 16:00, op een locatie in Utrecht op loopafstand van Utrecht Centraal (8 min lopen).

Wat bieden wij?
Een leuke middag in een bar in Utrecht. Onze cast en crew bestaat uit jonge, enthousiaste makers. Alle drankjes die tijdens de opnames worden gedronken zijn voor onze rekening en daarnaast worden reiskosten vergoed. Tevens ben je meer dan welkom om na afloop van de opnames in de bar te blijven voor een gezellige wrap-borrel.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF