Thomas van der GrondeBericht geplaatst door:
Thomas van der Gronde
login om te reageren op dit bericht
Op:
15-11-2021 / 151 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
23-11-2021


| Bericht is verlopen

Camera/licht-stage

In deze stage leer je hoe je als cameraman professioneel te werk gaat op een set. Je loopt twee maanden mee met mij (Thomas van der Gronde NSC, cameraman) op verschillende sets. Gemiddeld werk ik 2-4 dagen per week voor documentaires, commercials & bedrijfsfilm s. In deze periode zitten ook twee 2 draaidagen en 2 voorbereidingsdagen voor een speelfilm waar je bij betrokken zal zijn. In twee maanden krijg je een aardig beeld van de verschillende projecten waar je als cameraman voor kunt werken en leer je hoe je daar professioneel in functioneert. Aan bod komt: belichten, focus pullen, camera operaten en de communicatieve rol die je als cameraman hebt. Ik vind het belangrijk om je elke dag iets te leren; op praktisch/technisch vlak, maar ook creatief/inhoudelijk. Het is daarom belangrijk dat je in ons eerste gesprek goed aan mij kunt overbrengen wat je zou willen leren.

Als cameraman heb ik naast commercials, bedrijfsfilms en korte films 4 lange bioscoopdocumentaires gedraaid, waaronder 'Freek' https://vimeo.com/ondemand/freek en 'Goin Rectal' https://www.youtube.com/watch?v=PT9285apUxM&t=2830s Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de filmacademie in Amsterdam.
Werk van mij is te zien op www.thomasvandergronde.nl

Lokatie
Utrecht/Amsterdam/omstreken

Omschrijving
- Enthousiaste, positieve en betrouwbare stagair
- Een rijbewijs is een pré, maar niet noodzakelijk
- Een leergierige houding

Periode
- Heden - 15 januari 2022. In overleg is langer mogelijk. Kun je niet in deze periode maar zoek je een stage later in 2022? Mail dan ook even!
- 2-4 draaidagen per week. Fulltime beschikbaarheid wordt verwacht. Je loopt in principe mee met alle klussen die ik doe. In overleg is er per uitzondering iets mogelijk als je andere verplichtingen wil aangaan

Functie eisen / profiel
- Minimaal 1 jaar ervaring met camerawerk of ervaring door 1 of meer jaren AV-opleiding.

Wat bieden wij?
- Een stage-vergoeding van € 40,- ex BTW per dag, afhankelijk van het aantal klussen is dat ±
€ 400,- per maand. + reiskosten vergoeding (en catering uiteraard)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF