Sander WildemanBericht geplaatst door:
Sander Wildeman
login om te reageren op dit bericht
Op:
24-11-2021 / 142 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op:
03-12-2021


| Bericht is verlopen

Twee acteurs gezocht voor rol van student & studente

Voor een regionale overheidsorganisatie produceren we een social media campagne met een duurzaam thema. In dit geval gaat het om een nieuwe app die afval scheiden makkelijker maakt. We maken in totaal zes korte social video’s. Voor twee daarvan zijn we op zoek naar een jonge acteur en actrice.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken twee jonge acteurs die de rol van een student en studente spelen, de dag nadat één van hen een feestje heeft gehad. Eigenheid wordt gewaardeerd, er zit geen tekst in de video dus het komt voornamelijk aan op je gebaren en mimiek.

Periode
We filmen op 8 december van 09:00 – 17:00 uur. De locatie is nog niet bekend, maar zal ergens in Noord-Holland zijn.

Wat bieden wij?
Vooraf hebben we contact over de campagne en opnamen. Je komt in eigen kleding en neemt drie verschillende setjes mee zodat we samen kunnen kiezen hoe je het beste overkomt. Er is een marktconforme financiële vergoeding beschikbaar, deze is afhankelijk van jouw ervaring en portfolio. Het resultaat kun je (in overleg) gebruiken voor je portfolio.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF