Shenna WeijersBericht geplaatst door:
Shenna Weijers
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-11-2021 / 380 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op:
19-12-2021


| Bericht is verlopen

Diverse acteurs en actrices gezocht voor korte film

Voor een korte filmproductie zijn wij opzoek naar 2 personages. Gender en uiterlijk maakt niet uit. Je hoeft niet veel ervaring te hebben zolang je maar plezier hebt in acteren. Wij zullen je reiskosten vergoeden en eten word verzorgd.

De film in het kort:

In deze film volgen we een personage die zijn overleden partner terugziet in een droom. Elke keer als die wakker wordt wilt die terug de droom in om hen weer te zien. De dromen zijn telkens op een andere plek en hebben een andere sfeer. Zo gaat de film door naar een nachtmerrie en een mooie eind scene.

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Personages
Wij zoeken iemand tussen de 19 en 30 jaar oud. Gender en uiterlijk maakt voor ons niet uit zolang je maar plezier hebt in wat je doet en gedreven bent om met ons aan dit project te werken. Acteerervaring is geen vereiste.
Wel ben je in de week van 13-19 december beschikbaar (wij zijn 4 dagen bezig, precieze data zijn nog niet bekend).

Personages:
Persoon 1: Deze persoon droomt over de overleden partner, maar kan de partner maar niet bereiken. Telkens als ze bijna bij elkaar zijn word hen wakker door een wekker. De persoon beland telkens weer in een andere droom. Van een mooie droom op het strand naar een ware nachtmerrie.

Persoon 2: Deze persoon komt alleen in de droom voor en is de overleden partner van persoon 1. hen lokt persoon 1 telkens mee naar een andere ruimte/andere droom.

Periode
13 december t/m 19 december (Wij zullen 4 dagen filmen)

Wat bieden wij?
Wij bieden reiskostenvergoeding, eten en drinken tijdens de draaidag en een leuke ervaring.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF