Mengwerk BVBericht geplaatst door:
Mengwerk BV
login om te reageren op dit bericht
Op:
21-12-2021 / 202 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-12-2021


| Bericht is verlopen

Colorist

Lokatie
Hilversum

Houdt van beeld. Bent bezig met montage of met fotografie, met licht of misschien wel camerawerk. Maar: Je hart klopt op z’n snelst als de ingeladen beelden op je scherm staan. Jouw focus ligt op de vibe en de sfeer van het eindproduct. Je kan jezelf verliezen in zwart-levels, mid-tones, highlights, en coole lookjes. Misschien kleur je wel al vaker, of spendeer je uren aan foto-bewerking, en kan je niet wachten om hier je beroep van te maken. Het lijkt je sowieso een behoorlijk goed idee om je aan te sluiten bij het tofste post-team van Nederland.

Periode
2022

Functie eisen / profiel
Heel veel leren van ervaren coloristen.
Onze vaste en freelance-coloristen ondersteunen
Zelf TV Programma’s, shows en series kleuren.
In technieken als Dolby Vision en HDR duiken

Wat bieden wij?
Mengwerk:
Opgericht in 2011.
We zijn met z’n tienen (+ freelance-vrienden).
Je ziet ons nà de montage; we doen audionabewerking en kleurcorrectie. Voor TV, streaming, bios en web. We maken de mooiste dingen nog iets mooier, en écht af. De koffie is goed, de lunches uitgebreid en supergezellig. Je vindt ons op 3 minuten van het Mediapark, tussen de vogeltjes, naast de legendarische Wisseloord Studio's.

Mengwerk werkt o.a. aan: The Voice, Zembla, Dertigers, Kamp van Koningsbrugge, Brugklas, The Masked Singer, Sterren op het doek, Films, kortom, heel erg veel. Een heftig productieschema verdeeld over tien studio’s, gevuld met mensen die zich non-stop ergens tussen vrolijke bedrijvigheid en deadline-adrenaline bevinden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF