Collin CrutsBericht geplaatst door:
Collin Cruts
login om te reageren op dit bericht
Op:
02-06-2022 / 576 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Vrouw
Verloopt op:
15-06-2022


| Bericht is verlopen

Kenmerkend model gezocht voor brandvideo

Hi!
Wij zijn opzoek naar een vrouwelijk model voor een brandvideo voor een opkomende brand genaamd Chique Noir. De draaidag vind plaats 12 juni in omgeving Maastricht.
Deze productie wordt een persoonlijke commercial die uitleggend is voor het tot stand komen van het merk Chique Noir. Vandaag de dag wordt aan het woord zwart nog steeds negativiteit gehecht. Zwart geld, zwart rijden etc. Chique Noir zet het woord zwart (in het frans Noir) in een nieuw jasje door het woord chique er aan toe te voegen. Deze totstandkoming gaan we ook visueel vast leggen, waar de nieuwe collectie in voorkomt.

Lokatie
Maastricht

Omschrijving
Wat wij vragen: Geen ervaring is niet erg maar is wel een pre. Bij voorkeur zoeken we iemand die een kenmerkende uitstraling heeft.

Periode
12 juni

Wat bieden wij?
Wat wij bieden: Een leuke werksfeer en je kan ervaring opdoen. Reiskosten worden vergoed en je werkt mee aan een leuke brandvideo waar je ook een item van mag uitzoeken.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF