Zeppers FilmBericht geplaatst door:
Zeppers Film
login om te reageren op dit bericht
Op:
21-06-2022 / 437 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
21-08-2022


| Bericht is verlopen

Zeppers Film zoekt stagiaire!

Zeppers Film is een documentaire-productiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van ‘auteursdocumentaires’: door sommigen ook wel aangeduid als creatieve documentaires. Wij realiseerden reeds uiteenlopende documentaires, zoals “Zij gelooft in mij” (John Appel, 1999), “900 dagen” (Jessica Gorter, 2011), “Liefde is Aardappelen” (Aliona van der Horst, 2017), “Stranger in Paradise” (Guido Hendrikx, 2016), “De zaak Tuitjenhorn” (2019) en “De schatten van de Krim” (2021). De komende periode hebben wij verschillende films in productie, waaronder films van Jessica Gorter, Sarah Vos, Walter Stokman en Kasper Verkaik. Zie www.zeppers.nl voor een volledig overzicht.
Zeppers Film bestaat uit een producent, een uitvoerend producent en een junior producer/researcher. Een klein team dus, waar je veel verantwoordelijkheid kunt nemen in de richting die gedurende je stage het best bij je blijkt te passen.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ben jij een groot liefhebber van documentairefilm en op zoek naar een (productionele) stage waarin je in korte tijd veel kunt leren over het vak en de wereld van de documentaire?
Zeppers Film zoekt per september 2022 een proactieve en leergierige stagiair(e)! Bij Zeppers Film krijg je de kans om je op een veelzijdige manier te ontwikkelen. We zijn op zoek naar iemand met een liefde voor film die zijn of haar handen vuil durft te maken en vooral enorm gedreven is om door te groeien en uiteindelijk ook echt zelf mee te draaien!

Periode
September - januari 2022 (overleg mogelijk)

Functie eisen / profiel
- Ondersteuning bij productionele taken voor diverse documentaires
- Het opnemen van de telefoon en zorg dragen voor ons compacte, overzichtelijke kantoor (office-management)
- Ondersteuning tijdens de post-productie
- Het doen van (archief)research
- Het notuleren tijdens besprekingen met het productieteam, de fondsen en de omroepen
- Het organiseren van premières
- Publicitaire zaken zoals het samenstellen van persmappen en het bijhouden van Zeppers’ social-kanalen
- Administratie, zoals het verwerken (printen, scannen, invoeren) van facturen en op den duur het helpen bijhouden van nacalculaties/budgetten

Wat bieden wij?
€ 400,- bruto bij fulltime stage en elke dag een goede lunch!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF