Lavender FilmsBericht geplaatst door:
Lavender Films
login om te reageren op dit bericht
Op:
30-06-2022 / 229 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
30-07-2022


| Bericht is verlopen

Lavender Films heeft plek voor een productie stagiair!

Lavender Films heeft plek voor een productie stagiair! Lavender films maakt films over actuele onderwerpen die spelen in onze samenleving. Sociaal-maatschappelijke films gemaakt vanuit een sterk onderbuikgevoel en een onuitputtelijke drang om het onderwerp bespreekbaar te maken of uit te lichten. Voor de aankomende maanden hebben wij plek voor een productie stagiair!

Lokatie
Arnhem

Omschrijving
Als productie stagiair werk je de aankomende maanden mee aan de productie van twee fictie films (het volledige proces van pre-productie tot post productie). Tijdens de stage word je begeleid door de producent en zul je samenwerken met een uitvoerend producent en productieleider. We stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling en passen in overleg de productionele werkzaamheden hierop aan.

Gedurende de stage ben je betrokken bij meerdere projecten. In het specifiek bij twee fictie films die de aankomende maanden in productie gaan.

Periode
De stage duurt minimaal 6 weken. Ook is er plek voor een stage van 5 tot 6 maanden.

Functie eisen / profiel
Beschikbaarheid voor minimaal 6 weken of een periode van vijf tot zes maanden, vanaf de start van het schooljaar of per direct. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Je bent communicatief sterk. Je studeert aan een mediastudie, kunstacademie of hebt een sterke affiniteit voor productie en wilt ervaring opdoen in het filmvak (productie-ervaring is een pré).

Wat bieden wij?
Wij bieden een stageplek waarbij wij stimuleren het beste uit jezelf te halen en meedenken over jouw ontwikkeling binnen de film industrie! Je werkt binnen een jong ambitieus team. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te kunnen werken. Tijdens je stage zul je werken op twee filmproducties waarbij je tevens een actieve functie zult bekleden tijdens de draaidagen van de films.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF