Luuk TeunissenBericht geplaatst door:
Luuk Teunissen
login om te reageren op dit bericht
Op:
02-11-2022 / 395 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
05-12-2022


| Bericht is verlopen

Murder Mystery studentenfilm

Het is een studentenfilm over een murder mystery. Wij zijn opzoek naar acteurs.

Lokatie
Nederland plaats nog onbepaald

Omschrijving
Psychopathische privé detective (grote rol leeftijd 30-60 jaar) Alphonso de privé detective is niet erg goed in zijn baan en heeft een steekje los. Daarom creëert hij zelf de misdaden, om ze vervolgens zelf op te lossen. Hij is eenzaam, narcistisch en slim.

Stagiair van privé detective (grote rol leeftijd 18-25 jaar) Roel is de stagiair van Alphonso, hij wil ook graag detective worden. Hij kijkt op naar Alphonso. Hij geeft een huisfeestje voor vrienden. Hij is zorgzaam, heeft graag controle, is empatisch en wil voor iedereen het best.

Film noir nerd (grote rol leeftijd 18-25 jaar) Fransisco is wat ouder dan de rest van de vriendengroep. Hij is een old soul. Hij houdt van klassieke films en muziek. Hij is de beste vriend van Roel. Hij is rustig, rationeel en onverschillig.

Pizza bezorger (middelmatige rol leeftijd 18-25 jaar) Geertje is een pizzabezorger die op de verkeerde plek en tijd is. Hij is niet erg snugger, maar werkt wel hard. Hij is afstandelijk, niet zo slim en naïef.

Viezerik (middelmatige rol leeftijd 18-25 jaar) Ruben ziet zichzelf als een echte mooiboy, hij wil erg graag leuk en mooi gevonden worden door de rest. Hij heeft weinig verantwoordelijkheid en gedraagt zich daar ook naar. Hij is charismatisch, narcistisch en lui.

Stoner (middelmatige rol leeftijd 18-25 jaar) Fabio is een beetje traag van begrip, omdat hij vaak onder invloed is van wiet. Daardoor komt hij erg afwezig over. Wel schrijft hij veel gedichten in haiku vorm die hij zelf erg goed vindt. Hij is grappig, traag en afwezig.

Vermoorde meisje (kleine rol leeftijd 18-30 jaar) Karin is het eerste slachtoffer. Ze heeft een korte scene in flashback vorm. Ze is altijd vriendelijk, heeft een groot hard en deed vrijwilligerswerk.

Vals beschuldigde (kleine rol leeftijd 20-60 jaar) Fleur is een vrouw die beschuldigd wordt bij een moord en zichzelf hieruit probeert te praten. Ze is familie van het vermoorde meisje. Ze is erg moeilijk in omgang. Ze is impulsief, heeft een kort lontje en denkt niet goed bij haar woorden en acties.

Getuige (kleine rol leeftijd 20-60 jaar) Astrid is vriendin van Fleur en het vermoorde meisje en zij is getuige. Ze komt altijd op voor haar vrienden en verdedigt ze. Ze is snel geïrriteerd, zorgzaam en heel open.

Periode
De Casting is 9 November in Arnhem.
14 tot 27 November is de draaiperiode.

Wat bieden wij?
Een kans om uw acteer portfolio op te bouwen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF