Brent Bosker



Bericht geplaatst door:
Brent Bosker
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-02-2023 / 240 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
11-02-2023


| Bericht is verlopen

Producent gezocht voor afstudeerfilm HKU (AVM)

Silent Waters is een korte psychologische dramafilm (20 minuten) over een gezin in Bosnië, aan de vooravond van de Joegoslaviëoorlog in Bosnië, 1992. In de film volgen we de Bosnische Amir en zijn dochter, en zien hoe zij emotioneel langzaam uit elkaar groeien als gevolg van de toenemende spanningen in het land. Met de film wil ik de Bosnische slachtoffers van deze oorlog een stem geven, omdat dit perspectief sterk ondergerepresenteerd is, met name in Nederland. Silent Waters wordt een heel lieve en warme, maar ook vooral een confronterende film over een vader-dochter relatie.
Ga naar www.silentwatersmovie.com voor meer informatie over de film en de makers!

De opnames van deze film gaan bijna helemaal plaatsvinden in Nederland, en voor een deel in Bosnië zelf. We gaan werken met Bosnisch sprekende acteurs.
(bekijk ook onze Insta: https://www.instagram.com/silentwaters_movie/)

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Voor mijn afstudeerfilm (AVM) ben ik per direct op zoek naar iemand om ons producententeam mee compleet te maken. Ik zoek specifiek iemand die met name in de préproductie (tot april) proactief het voortouw durft te nemen in de zoektocht naar een locatie, acteurs, crew etc, en het leuk vindt om samen deze uitdaging aan te gaan.

Periode
Ik ben op zoek naar iemand die per direct kan aansluiten bij dit bijzondere project. De draaidagen gaan begin april plaatsvinden. De meeste werkzaamheden zullen zitten in de préproductie.

Functie eisen / profiel
Ervaring met productiewerk in de filmwereld is een grote pré, maar ik zoek vooral iemand die heel gemotiveerd is om zich 100% in te zetten om de mooist mogelijke film te maken. Uiteraard zal ik rekening houden met jouw beschikbaarheid.

Ik werk zelf vaak in het gebouw van de HKU (Oudenoord 700, Utrecht), daar zouden we zo nu en dan kunnen afspreken.

Wat bieden wij?
Wij bieden de kans om een grote rol te spelen in een heel bijzonder project met een belangrijk verhaal. Wanneer de film af is gaan we de film op zoveel mogelijk festivals en platforms insturen en delen, en trappen dit proces af met een première en screenings in bioscoopzalen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF