Dewi van Breukelen



Bericht geplaatst door:
Dewi van Breukelen
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-02-2023 / 225 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
04-03-2023


| Bericht is verlopen

Producent gezocht voor afstudeerdocu van de HKU

Een korte documentaire (+- 20 minuten) waarin ik twee queer activisten en vrienden uit Rotterdam volg, Sam en Lee. Ze hebben hun leven gewijd aan activisme, maar in hoeverre beïnvloed dit hun privé leven? Kunnen ze de balans vinden? We volgen hen in hun turbulente leven die ze aangaan met een flinke dosis humor en strijdkracht.

Ik als queer persoon wil ook graag een film maken van en voor de queer community. In veel films gaat het over de moeilijkheden die queer personen doorstaan, zoals bijvoorbeeld geweld of uit de kast komen. In deze film zullen dit soort onderwerpen ook aan bod komen, maar wil ik meer focussen op de community-kant van queer zijn die heel waardevol is.

Lokatie
Utrecht/Rotterdam

Omschrijving
Vanwege uitval van de producent ben ik hard op zoek naar iemand die per direct zou kunnen beginnen! Ik zoek een enthousiast persoon die kan helpen met plannen en logistieke zaken. Ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Periode
Per direct, maar kan in overleg

Functie eisen / profiel
In eerste instantie zal de crowdfunding campagne een prioriteit zijn, maar de pre-productie loopt ondertussen natuurlijk ook.

Wat bieden wij?
Omdat het en studentenproductie is kan ik je helaas geen vergoeding aanbieden, behalve een reiskostenvergoeding. Verder zal deze film sowieso op blikvangers festival in Utrecht draaien later dit jaar, en zal het voor verschillende festivals worden ingezonden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF