Nico Lou VosBericht geplaatst door:
Nico Lou Vos
login om te reageren op dit bericht
Op:
20-03-2023 / 79 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
13-04-2023


| Bericht is verlopen

Afstudeerfilm 'Muted' - Art Director & Prod/ Design gezocht!

Een korte fictiefilm genaamd 'Muted' en tevens de afstudeerfilm van de 25-jarige Katarina Šeparović, van de kunstacademie AKV. St. Joost te Breda.

De film (van +/- 25 min) gaat over een wereld waar mensen niet meer vrij kunnen horen en moeten betalen voor geluid. We volgen een jongen, Lucas, die in opleiding is tot special force agent. Al weken lang hij heeft een terugkerende droom waar hij onrustig van wordt. Op zoek naar de betekenis van deze droom gaat hij zijn vrijheid achterna en ontdekt een nieuwe ondergrondse wereld.

Lucas (25 jarige man) woont in een dystopische wereld. Hij is in opleiding tot special force agent samen met zijn beste vriend Danny (27 jarige man). Alhoewel hij gelooft dat hij bij de opleiding zijn vrijheid zal vinden, heeft hij een terugkerende droom waarin hij weer vrij kan horen. Stiekem gaat hij op onderzoek uit wat de droom betekent en waarom hij de enige is die nog droomt. In zijn zoektocht leert Lucas, Charley (23 jarige vrouw) kennen, die hem meeneemt naar een nieuwe ondergrondse wereld, een beweging van verzet. Lucas vindt voor het eerst zijn stem weer terug wanneer hij op een rave terecht komt en achterhaald de betekenis van zijn droom. Hij lijkt eindelijk zijn echte vrijheid te hebben gevonden, maar dan komt hij door de inval van de speciale eenheid tegenover Danny te staan. Kiest hij voor zijn vrijheid of kiest hij voor zijn vriend?

Om de gehele wereld/arena van 'Muted' samen met de crew op te bouwen, is er een Crowdfunding gestart. Op deze Voordekunst pagina is veel meer te lezen en te bekijken over het verhaal, Katarina haar drijfveer en nog veel meer. Bezoek via deze link: https://www.voordekunst.nl/projecten/14943-muted

Lokatie
Omgeving Breda

Omschrijving
Voor de film zijn we nog hard op zoek naar een Art Director(s) en Prod. Designer(s).

Periode
Draaidagen:
Woensdag 5 april
Donderdag 6 april
Vrijdag 14 april
Zaterdag 15 april
Zondag 16 april

Functie eisen / profiel
- Uitwerken/voeren van de bedachte visie van regisseuse Katarina Šeparović en hier zelf ook op aanvullen en in meedenken (voorbereidingen in de pre-productie).
- Setdressers en Art ass. aansturen in pre en/of op set.

Wat bieden wij?
Naast het feit dat je een ervaring rijker bent, je netwerk uitbreid, je portfolio opbouwt en je je passie uitvoert, kunnen wij het volgende aanbieden:

Omdat het gaat om een afstudeerfilm, werkt de volledige crew en cast op vrijwillige basis mee. Wel bieden wij onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding), is er uiteraard een uitgebreide catering aanwezig op de set en benoemen wij je natuurlijk graag in de credits van de film als dank voor de hulp!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF