Laura Laman



Bericht geplaatst door:
Laura Laman
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-04-2023 / 267 x bekeken
Categorie:
Onbetaald
Verloopt op:
10-04-2023


| Bericht is verlopen

Met spoed editor gezocht voor korte afstudeerfilm

Voor mijn afstuderen van de acteursopleiding ben ik bezig met het maken van een korte film. De draaidagen zijn achter de rug, alles staat klaar voor montage!
Met deze film onderzoek ik het gebied tussen film en theater. Ik heb een scenario geschreven gebaseerd op Tsjechov's Drie Zusters, een toneelklassieker. Er lopen twee verhaallijnen paralel aan elkaar: enerzijds een groep acteurs die in een repetitieruimte een script doorneemt en daarover discussieert, anderzijds het verhaal van dat script dat ze aan het lezen zijn. In dat verhaal zien we een avond in de woonkamer van drie zussen in een provinciaals dorp die vast zitten in hun leven. Er komt een jeugdvriend op bezoek die ze al 10 jaar niet gezien hebben. Hij komt afscheid nemen - hij gaat het leven leiden waar de zussen van dromen. Dat schudt de zussen flink door elkaar.
Ik ben vergezeld door een geweldige sterrencast: Sytske van er Ster, Britt Scheltens, Michael de Roos en Kiefer Zwart hebben met mij gespeeld. Lidewij Mahler stond op de set als regisseur, en Jop Verhulst heeft als DOP alles fenomenaal in beeld gebracht. Het zijn prachtige beelden geworden!

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wegens het last-minute afhaken van de editor zoek ik met spoed iemand die de beelden kan monteren. Het liefst iemand in Amsterdam en omstreken, zodat Lidewij en ik er eventueel af en toe naast kunnen zitten.

Periode
De premiere is 16 mei. De componist en sound designer staat te popelen om aan de slag te gaan, dus ik zou hem het liefst rond 16 april een picture lock sturen.

Functie eisen / profiel
Je gaat een korte film monteren van ongeveer 10 - 15 minuten. Er is twee draaidagen aan materiaal. Er zijn geen special effects nodig.

Wat bieden wij?
Het is een afstudeerfilm dus het budget is beperkt. Alle onkosten kan ik vergoeden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF