Minoek Egberink



Bericht geplaatst door:
Minoek Egberink
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-05-2023 / 293 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
10-06-2023


| Bericht is verlopen

Runner / assistent Art department BonBini Holland 4

Lokatie
Amsterdam (standplaats)

Voor een nieuwe film in de BonBini Holland reeks zijn we op zoek naar een assistent setdresser die onze setdresser (Brenda van de Ven) kan assisteren op zware draaidagen. Dit zou een derdejaars of vierdejaars stage kunnen zijn of iemand die nog meer ervaring naast een ervaren setdresser op wilt doen.

Periode
De draaiperiode in Nederland begint rond 11 juni en duurt tot ca 1 juli. Het omvat zo'n 15 draaidagen waarvan we door de omstandigheden ook regelmatig in het weekend zullen moeten draaien.

Functie eisen / profiel
Als assistent setdresser ben je de rechterhand van de setdresser en help je deze met het voorbereiden van de te draaien scenes en creatieve invulling te geven aan de verhalende settings. Je dient beschikking te hebben over vervoer (ov mag ook) en hebt ervaring op film sets. Daarnaast zoeken we iemand die een professionele werkhouding heeft en wat heeft met het genre 'actie-komedie'.

Wat bieden wij?
We bieden een redelijke dagvergoeding, reiskosten en een leuk team met heel veeeeeeel ervaring en de bereidheid om kennis over te dragen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF