Bericht geplaatst door:
WEEFF
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-05-2023 / 179 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Man
Verloopt op:
31-05-2023


| Bericht is verlopen

OPROEP: Muzikale talenten in regio West-Friesland

Voor een nieuw televisie format van WEEFF, dé streekomroep van West-Friesland, zijn wij op zoek naar muzikale talenten. Kan jij rappen, maak je muziek, schrijf je gedichten of spoken word? Én kom je uit de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lokatie
Enkhuizen

Omschrijving
In dit nieuwe tv format willen we het nieuws op een leuke (muzikale) manier brengen aan de jongeren in West-Friesland. We zoeken dus naar mensen die kunnen performen en/of schrijven.

Periode
De eerste audities zijn al op donderdag 11 mei dus wees er snel bij! Maar wees gerust, ook na 11 maart kan je nog reageren, want we zoeken meerdere personen voor een langere periode.

Wat bieden wij?
Heb je nog weinig ervaring en weet je niet zeker of je dit (allebei) kan, maar lijkt het je wel heel leuk? Twijfel dan vooral niet om je aan te melden: we staan altijd open voor nieuw talent!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF