Milan KlauiBericht geplaatst door:
Milan Klaui
login om te reageren op dit bericht
Op:
23-08-2023 / 328 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , Man
Verloopt op:
06-09-2023


| Bericht is verlopen

4 Acteurs Gezocht Voor Videoclip

Hi!

Wij zijn Forre Sterra: een indierock band uit Helmond die energieke gitaarsongs combineert met verhalende teksten. Begin dit jaar hebben we ons nieuwe album "Drifters" opgenomen; een album waarin het gegeven "uit elkaar groeien" centraal staat. Voor de leadsingle van dat album, "Movies", gaan wij een videoclip opnemen met de talentvolle filmmakers Pim & Joep Hegeman. De video van "Movies" verhaalt over een groep vier (oud)vrienden die vroeger onafscheidelijk waren. Drie zijn goed met elkaar in contact gebleven, eentje (de hoofdpersoon) is vertrokken uit de plek waar ze zijn opgegroeid. In de video gaat de hoofdpersoon weer terug om zijn oude vrienden weer op te zoeken, maar gaandeweg de avond komt hij erachter dat de band die ze ooit hadden, niet meer hetzelfde is.

Lokatie
Helmond en omstreken

Omschrijving
Het script en de crew is grotendeels bij elkaar, maar wij zoeken nog 4 acteurs die de rollen van de vrienden willen invullen. Hierbij gaat de voorkeur uit naar 4 mannen, leeftijd tussen de 18 en 25 jaar.
In het script komt geen dialoog voor. Daarom zijn we vooral op zoek naar 4 personen die met hun mimiek en gezichtsuitdrukking goed emoties over kunnen brengen.

Periode
De draaidagen zijn op 15,16 en 17 september op verschillende locaties in Helmond (draaischema wordt nog nader bepaald).

Wat bieden wij?
Aangezien het een lowbudget project betreft, kunnen we geen marktconforme vergoeding bieden. Maar we willen iedereen zo goed als het kan compenseren voor hun gedane moeite. Daarom bieden we iedereen:
- €50,- vergoeding per draaidag.
- Een reiskostenvergoeding.
- Catering (waaronder lunch & avondeten).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF