Sanne de KoningBericht geplaatst door:
Sanne de Koning
login om te reageren op dit bericht
Op:
11-09-2023 / 160 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Man
Verloopt op:
11-10-2023


Fig./acteurs (volw. En kinderen 6-8jr) gezocht voor video

De Alliantie Alcoholbeleid Nederland is op korte termijn op zoek naar mensen die willen meespelen in een korte film voor onze campagne Zien drinken, Doet drinken.
We weten dat kinderen ons gedrag kopiëren, maar wat is het voorbeeld dat wij ze geven met ons alcoholgebruik? Onze campagne borduurt voort op de eerdere campagne ‘kinderen kopiëren ons gedrag’. Ons doel is om ouders van jonge kinderen (4-6 jaar) bewust te maken van het effect van hun alcoholgebruik in het bijzijn van hun kinderen en bieden we graag een nieuw perspectief.
Denk bijvoorbeeld aan alcohol drinken bij het avondeten of proosten met kinderen. Kinderchampagne schenken om iets te vieren of appelsap serveren in een wijnglas. Ook op scholen maken kinderen vaak alcohol gerelateerde knutselwerkjes voor vaderdag. Deze situaties kunnen onbedoeld een verkeerde boodschap overbrengen aan onze kinderen over alcoholgebruik.
In een kort filmpje willen we dit thema visueel maken.

Lokatie
Breda/Tilburg

Omschrijving
We zoeken twee gezinnen met twee kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Natuurlijk begrijpen we dat je misschien geen heel gezin bent, maar dat je onderdeel kunt zijn van een van deze 2 gezinnen.
Om aandacht te besteden aan diversiteit bestaat het gezin ideaal gezien uit mensen met verschillende nationaliteiten.

Periode
September/Oktober

Wat bieden wij?
€75 & reiskostenvergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF