Bericht geplaatst door:
SEE NL
login om te reageren op dit bericht
Op:
30-10-2023 / 91 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
17-11-2023


| Bericht is verlopen

Medewerker Personeelsadministratie

Lokatie
Amsterdam

Eye is het enige filmmuseum van Nederland. Wij zijn schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van film en de kunst van het bewegend beeld. Eye heeft een internationale collectie van meer dan 50.000 films en maakt toonaangevende tentoonstellingen over film en beeldende kunst en presenteert filmprogramma’s – van de vroegste filmgeschiedenis tot aan de nieuwste ontwikkelingen – in vier zalen. We vieren de diversiteit van film, steunen werk van Nederlandse makers samen met de filmindustrie en stimuleren kennis van en liefde voor film door educatie en dialoog.

Eye is een open, informele en op samenwerking gerichte plek met een iconisch gebouw en een fantastisch restaurant in dynamisch Amsterdam-Noord. Het filmmuseum wil voor iedereen die van film houdt een aantrekkelijke en toegankelijke plek zijn, ongeacht kleur, religieuze achtergrond, gender, seksuele voorkeur, leeftijd of beperking. Wij nodigen daarom iedereen die denkt te kunnen bijdragen aan de diversiteit van perspectieven bij Eye van harte uit om te reageren.

Eye Filmmuseum is per 1 januari 2024 op zoek naar een medewerker personeelsadministratie voor 24 tot 30 uur per week (0,66 – 0,83 fte)

Vind je het leuk om het aanspreekpunt voor medewerkers te zijn voor vragen, knelpunten op het gebied van P&O en alles goed te regelen zodat medewerkers van Eye onder goede werkomstandigheden kunnen werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Plaats in de organisatie
De afdeling P&O bestaat uit drie medewerkers: een medewerker personeelsadministratie, een medewerker P&O Instroom en het hoofd van de afdeling. De salarisadministratie wordt uitgevoerd op de afdeling Financiële Zaken. Het personeelsbestand bestaat (gemiddeld) uit 185 medewerkers, 10 stagiaires en rond de 130 vrijwilligers. De vrijwilligers worden aangestuurd door collega’s van verschillende afdelingen.

Hoofddoel van de functie
Zelfstandig uitvoeren en optimaliseren van de personeelsadministratie, aanspreekpunt voor personele zaken en uitvoering geven aan het personeelsbeleid. De medewerker P&O ondersteunt het Hoofd P&O en de Medewerker Instroom.

Periode
Per 1 januari 2024 voor de duur van 12 maanden met uitzicht op verlenging

Functie eisen / profiel
• zorgdragen voor de aanlevering van maandelijkse salarisgegevens aan de salarisadministrateur op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom-mutaties;
• signalering, digitale administratieve vastlegging van en correspondentie rondom personele informatie;
• fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers, inclusief stagiair(e)s, bij vragen, knelpunten op het gebied van P&O en geven van uitleg over mogelijkheden, regelingen en dergelijke, toegesneden op de vraagstelling;
• geven van uitvoering aan de administratieve procedures inzake verschillende P&O-activiteiten (bijvoorbeeld thuiswerkregelingen en verwerking functioneringsgesprekverslagen);
• signaleren van knelpunten in (administratieve) P&O-processen en procedures en doen van (verbeter)voorstellen;
• opstellen van (periodieke) overzichten, (onderdelen van) rapportages op het gebied van P&O met bijbehorende toelichtingen, ook ten behoeve van externe verantwoording;
• leveren van een bijdrage aan het onderhoud en de verdere ontwikkeling van geautomatiseerde applicaties en (personeelsinformatie)systemen;
• up-to-date houden van procedures, werkbeschrijvingen en de informatie op intranet;
• bijhouden van de vrijwilligersregistratie.

Functie-eisen:
• minstens twee jaar werkervaring op het gebied van personeelsadministratie;
• op de hoogte van HR wet- en regelgeving;
• zelfstandig kunnen werken;
• nauwkeurige en proactieve houding;
• kunnen werken met deadlines en ad hoc werkzaamheden;
• kennis en ervaring met personeelsinformatiesystemen (bij voorkeur BCS).

Wat bieden wij?
Een uitdagende, afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving op een geweldige plek in Amsterdam, met enthousiaste collega’s. Als je bij Eye werkt kun je altijd samen met iemand anders gratis naar de film, onze tentoonstellingen bezoeken en met korting drinken in het restaurant, of winkelen in Eye Shop. Ook kun je gebruikmaken van de thuiswerkregeling en het Fietsplan.

Het betreft een functie voor 24 tot 30 uur per week. Uren zijn in overleg. Het arbeidscontract is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is volgens het Arbeidsvoorwaardenreglement van Eye (schaal 7: min. €2.774,- en max. €3.448,- bruto per maand op basis van 36 uur, excl. 8 procent vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF