Bericht geplaatst door:
SEE NL
login om te reageren op dit bericht
Op:
30-10-2023 / 190 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
15-11-2023


| Bericht is verlopen

Online Marketeer Netwerk Filmeducatie

Lokatie
Amsterdam

Ons museum
Eye is het enige filmmuseum van Nederland. Wij zijn schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van film en de kunst van het bewegend beeld. Eye heeft een internationale collectie van meer dan 50.000 films en maakt toonaangevende tentoonstellingen over film en beeldende kunst en presenteert filmprogramma’s – van de vroegste filmgeschiedenis tot aan de nieuwste ontwikkelingen – in vier zalen. We vieren de diversiteit van film, steunen werk van Nederlandse makers samen met de filmindustrie en stimuleren kennis van en liefde voor film door educatie en dialoog.

Eye is een open, informele en op samenwerking gerichte plek met een iconisch gebouw en een fantastisch restaurant in dynamisch Amsterdam-Noord. Het filmmuseum wil voor iedereen die van film houdt een aantrekkelijke en toegankelijke plek zijn, ongeacht kleur, religieuze achtergrond, gender, seksuele voorkeur, leeftijd of beperking. Wij nodigen daarom iedereen die denkt te kunnen bijdragen aan de diversiteit van perspectieven bij Eye van harte uit om te reageren.

Eye Filmmuseum is per 1 januari 2024 op zoek naar een Online Marketeer Netwerk Filmeducatie voor 32 uur per week (0,88 fte)

Netwerk Filmeducatie
Filmeducatie is een van de speerpunten van Eye. Het kritisch gebruiken en begrijpen van beeld is onmisbaar geworden in onze samenleving. Eye is met een financiële bijdrage vanuit het ministerie van OCW sinds 2019 aangesteld als de coördinator van Netwerk Filmeducatie. Dit is een bruisend landelijk netwerk van meer dan 400 onderwijs- en filmprofessionals die samenwerken om filmeducatie een structurele plek te geven in het onderwijs. Leraren, lerarenopleiders, filmtheaters, programmeurs, filmfestivals, producenten, filmmakers, filmhubs , mediapartners en meer experts maken deel uit van het Netwerk Filmeducatie.

De online marketeer met liefde voor film en het onderwijs gaat de grootste filmdatabase voor het onderwijs (filmeducatie.nl) onder de aandacht brengen bij alle leraren door heel Nederland.

Periode
Per 1 januari 2024 voor de duur van 12 maanden, met uitzicht op verlenging

Functie eisen / profiel
Taken en verantwoordelijkheden
• Je vindt het een sport om flink wat traffic te genereren naar de website en houdt de website filmeducatie.nl up to date;
• Je vindt het leuk om (online) daar te zijn waar de leraren zijn;
• Je gaat inspirerende content maken voor website en socials;
• Je test of jouw content goed aanslaat bij leraren, duikt met plezier de statistieken in en houdt deze bij;
• Je update de contentplanning;
• Je vindt het leuk om de community op YouTube, Instagram, LinkedIn en Facebook te laten groeien;
• Je schrijft en verstuurt de maandelijkse nieuwsbrieven;
• Je bewerkt (bewegende) beelden voor website en social-kanalen.

Functie-eisen:
• Je vindt het leuk en belangrijk om samen te werken in een netwerk;
• Je vindt film een prachtig medium;
• Je vindt het leuk om je in de doelgroep te verplaatsen: de leraar;
• Je hebt ervaring met het analyseren van data;
• Je hebt ervaring met video-editing en grafisch ontwerp;
• Je hebt een hands-on mentaliteit en bent proactief in het aanpakken van nieuwe uitdagingen;
• Je schrijft/maakt met gemak wervende teksten/beelden.

Kortom: je gaat meehelpen met het vergroten van het bereik om zo de zichtbaarheid van filmeducatie te vergroten. Momenteel is 30 procent van de leraren (po, vo, mbo) in Nederland bekend met filmeducatie, over drie jaar willen we dat minimaal 70 procent van de leraren weet hoe je je lessen kan verrijken met film kijken en film maken. Hier draag je in deze functie aan bij.

Wat bieden wij?
Een uitdagende, afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving op een geweldige plek in Amsterdam, met enthousiaste collega’s. Als je bij Eye werkt kun je altijd samen met iemand anders gratis naar de film, onze tentoonstellingen bezoeken en met korting eten en drinken in het restaurant, of winkelen in Eye Shop. Ook kun je gebruikmaken van de thuiswerkregeling en het Fietsplan.

Het betreft een functie voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is volgens het Arbeidsvoorwaardenreglement van Eye (schaal 7: min. €2.774,- en max. €3.448,- bruto per maand op basis van 36 uur, excl. 8 procent vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF