Bas LabruyèreBericht geplaatst door:
Bas Labruyère
login om te reageren op dit bericht
Op:
02-11-2023 / 1564 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-12-2023


| Bericht is verlopen

Scenarioschrijver gezocht voor mijn debuutfilm

In 2010 maakte ik de semi-professionele film Verloren Jaren (64 minuten), over mijn ervaringen met psychose tijdens mijn studie aan de filmacademie. Voor mijn debuutfilm wil ik een vervolg maken op dit project. De film Verloren Jaren wil ik daarbij als moodboard gebruiken. Het (semi-autobiografische) verhaal dat ik wil vertellen gaat over een jonge veelbelovende filmacademie student die te kampen krijgt met een psychose, van de filmacademie wordt gestuurd en er weer bovenop komt door zijn eigen ervaringen te verfilmen.

Als research voor de debuutfilm wil ik een korte film (20 minuten) maken waarin mijn psychose wordt verbeeld. Daarbij gaat het om een spel tussen werkelijkheid en verbeelding. De inhoud van de psychose draaide om mijn homoseksuele geaardheid die afgekeurd werd en mijn vak als filmmaker waarin ik als mislukt bestempeld werd.

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Ik zoek een getalenteerde, ambitieuze scenarioschrijver waarmee ik een duurzame samenwerking kan opbouwen. Bij voorkeur ben je (pas) afgestudeerd aan de filmacademie.

Periode
2024 en verder

Functie eisen / profiel
Scenarioschrijven, van idee naar synopsis naar treatment naar scenario.

Wat bieden wij?
Marktconforme betaling, afhankelijk van subsidieaanvragen bij onder andere het filmfonds.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF