Charelle SchippersBericht geplaatst door:
Charelle Schippers
login om te reageren op dit bericht
Op:
17-11-2023 / 58 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
08-12-2023


Productieassistent stagiair dramaserie videoland

Begin 2024 starten de opnames voor een nieuwe spannende televisieserie voor Videoland. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een stagiair productieassistent op de set! De serie wordt geproduceerd door producent Eleven. Het gaat om een nieuwe achtdelige dramaserie waarin een gemotiveerde groep studenten onder leiding van een professor in cold cases duikt. De titel van de serie mogen wij helaas nog niet verklappen.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ben je enthousiast, flexibel en leergierig? Heb je een actieve houding, hands-on mentaliteit en wil je meer leren over verschillende aspecten bij het maken van een dramaserie? Dan is dit een mooie stageplek voor jou!

Periode
De draaiperiode valt vanaf midden januari t/m midden mei met tussendoor een break van ±3 weken. In totaal gaat het om zo’n ±50 draaidagen.

Functie eisen / profiel
Het werk van een productieassistent is erg divers, elke dag is weer anders. Onder werkzaamheden vallen o.a. het ophalen en thuisbrengen van de acteurs en opvangen en begeleiden van figuratie. Daarbij draai je mee op de set en assisteer je hier waar nodig bij verschillende departementen.

Een vereiste is wel het hebben van rijbewijs B en minimaal 1 jaar rijervaring.

Wat bieden wij?
Er is hiervoor uiteraard een marktconforme stagevergoeding beschikbaar.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF