N279 EntertainmentBericht geplaatst door:
N279 Entertainment
login om te reageren op dit bericht
Op:
21-11-2023 / 195 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
01-12-2023


| Bericht is verlopen

Kom stagelopen bij N279 Entertainment / Isabella Films!

Ben jij op zoek naar werkervaring bij een filmproductiehuis? Dan is dit je kans! Isabella Films / N279 Entertainment is per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons kleinschalige team kan komen versterken.

Isabella Films en N279 Entertainment zijn zusterbedrijven onder leiding van producent Els Vandevorst. Isabella Films werd in 1997 opgericht en coproduceerde sindsdien grote internationale producties zoals DANCER IN THE DARK, DOGVILLE (Lars von Trier) en IT’S ALL ABOUT LOVE (Thomas Vinterberg). Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking bij de films OORLOGSWINTER en HET ZUIDEN hebben producent Els Vandevorst en regisseur Martin Koolhoven in 2011 N279 Entertainment opgericht. N279 Entertainment heeft naast BRIMSTONE van Martin Koolhoven ook filmproducties van andere regisseurs geproduceerd, o.a. van Mike van Diem (DE SURPRISE), Nanouk Leopold (BOVEN IS HET STIL), Christophe Van Rompaey (LENA) en Vincent Bal (NONO, HET ZIGZAG KIND).
N279 Entertainment en Isabella Films produceren films van artistieke waarde met een interessant publiekspotentieel. We kijken verder dan de Nederlandse grenzen en maken films met een internationaal karakter. Vanuit Isabella Films wordt bovendien gefocust op het ondersteunen van onontdekte rauwe talenten en opkomende vrouwelijke filmmakers met een authentieke visie.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij bieden een allround stage aan binnen een klein team en zoeken daarom een gezellige en veelzijdige collega. Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je neemt initiatief, bent punctueel, georganiseerd en stressbestendig en je kunt analytisch denken. Je wilt graag (leren) samenwerken in een team en zit op een HBO/WO opleiding. Je spreek- en schrijfvaardigheden in het Engels zijn goed.

Periode
Je bent voor 4 dagen in de week beschikbaar voor minimaal 3 en maximaal 6 maanden.

Functie eisen / profiel
We zoeken iemand die ons team per 1 december zou kunnen komen versterken. Als stagiair ondersteun je ons team met allerhande werkzaamheden. Je assisteert bij de financiering, ontwikkeling, postproductie en marketing van de speelfilms. Je assisteert daarnaast ook bij de dagelijkse kantoor- en productiewerkzaamheden. Denk hierbij aan:
- Redactiewerk met betrekking tot diverse fondsenaanvragen;
- Ondersteuning bij de ontwikkeling en (pre)productie van verschillende projecten;
- Meelezen met filmplannen en scripts, korte leesrapporten daarover schrijven;
- Assisteren bij financiële zaken zoals afrekeningen bij het Filmfonds, en het helpen bij het bijhouden van de administratie;
- Organiseren van premières en viewings;
- Algemene kantoorwerkzaamheden, zoals het monitoren van de emailinbox;
- De werkzaamheden kunnen in overleg, afhankelijk van je eigen interesses en naar eigen initiatief worden uitgebreid.

Wat bieden wij?
Wij geven je de kans om achter de schermen te kijken bij een filmproductiemaatschappij en actief deel te nemen aan de totstandkoming en financiering van onze filmprojecten. Hierbij krijg je inzicht in de praktische aspecten en het gehele proces van productie, afwerking en distributie van speelfilms, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Stagevergoeding:
€ 300,- netto per maand bij een full time stage

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF