Johan Nijenhuis & CoBericht geplaatst door:
Johan Nijenhuis & Co
login om te reageren op dit bericht
Op:
28-11-2023 / 139 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
15-12-2023


| Bericht is verlopen

Productie stagiair(e) gezocht voor bioscoopfilm

Filmproductiebedrijf Johan Nijenhuis & Co, o.a. bekend van Marokkaanse Bruiloft, De Beentjes van Sint-Hildegard, Verliefd op Cuba/Ibiza en binnenkort ook Verliefd op Bali, maakt films met wortels in de Nederlandse cultuur, primair voor een Nederlands publiek waarbij een hoge entertainmentwaarde voorop staat. Een creatieve broedplaats waar iedereen wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. In ons pand zijn ook de productiebedrijven Bing Film & TV en JOCO Media gevestigd, waar wij veel en nauw mee samenwerken.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een informele werkomgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Johan Nijenhuis & Co zal je als productie stagiair(e) gaan werken in een klein team waarbij je alle processen in het bedrijf van dichtbij zal meemaken. Je zult het productieteam ondersteunen bij diverse werkzaamheden op kantoor en op de set.

Periode
De stage is voor een duur van 3 tot 4 maanden vanaf december 2023. (Start-, einddatum en duur in overleg). Je bent vrij tijdens de kerstvakantie.

Functie eisen / profiel
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste stagiair(e), die een passie en bevlogenheid heeft voor film en televisie, produceren en die van aanpakken weet. Je bent een volwaardig onderdeel van het productieteam. Doe je een media gerelateerde opleiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Taken:
- ondersteunen van het productieteam op kantoor tijdens de preproductie en op set tijdens de draaidagen.

Functie eisen:
- Volgt een opleiding in Nederland, bij voorkeur media of cultuur gericht
- flexibel en probleemoplossend vermogen
- zelfstandige werkhouding
- rijbewijs B
- bij voorkeur woonachtig in Amsterdam (of omgeving)

Wat bieden wij?
Een unieke inkijk in de totstandkoming van een bioscoopfilm. Een afwisselende en veelzijdige stage in een informele omgeving, waarin je de ruimte krijgt jouw talent te ontplooien. Een stagevergoeding en heerlijke koffie en de beste tosti’s!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF