Willemijn DebetsBericht geplaatst door:
Willemijn Debets
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-11-2023 / 303 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 10-18 , Vrouw , Man
Verloopt op:
31-12-2023


| Bericht is verlopen

Acteurs, actrices, figuranten en filmmakers gezocht

Mijn naam is Iris Driessen ik ben filmstudent aan de HKU. In de eerste week van na januari zal ik een korte dramafilm regisseren, waarvoor we als crew nog opzoek zijn naar acteurs en actrices. Deze film vertelt het verhaal een jongen wiens identiteit veranderd door groepsdruk. De film wil vrouwonvriendelijk gedrag op middelbare scholen aankaarten. De film onderzoekt de vraag: Hoe biedt je weerstand tegen een schadelijke norm als de groep jouw wereld is? We willen de invloed van ongezonde normen belichten en de angstcultuur die de norm in stand houdt.

Onze motivatie van dit project komt voort uit onderzoek naar deze thematiek en onze verdrietige bevindingen hierin. Een van de belangrijkste uitspraken die werd gedaan was door een jongen die vertelde dat hij vaak onvriendelijk over vrouwen sprak. Hierbij zei hij "dat is toch gewoon hoe jongens praten". Deze uitspraak vertelt iets over zijn overtuiging dat vrouwonvriendelijkheid inherent is aan man zijn. We zijn gefascineerd naar de machtsstructuren die een rol hebben gespeeld in het ontstaan van deze overtuiging.

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
We zijn opzoek naar acteurs, actrices, figuranten (17+) maar ook producenten, gaffers en een art-team. Lijkt het je tof om mee te werken aan het project? Schroom dan niet om contact op te nemen! We kunnen je hulp altijd gebruiken!

Periode
2 - 5 jan 2024
De locatie is nog niet bekend, maar in de buurt van Utrecht of Rotterdam

Wat bieden wij?
We bieden een onkostenvergoeding voor de acteurs.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF