Femie De GraafBericht geplaatst door:
Femie De Graaf
login om te reageren op dit bericht
Op:
21-12-2023 / 683 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Man , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding
Verloopt op:
31-12-2023


| Bericht is verlopen

Mannelijke acteurs gezocht

BITE! is een korte Nederlandse semi-biografische film als ode aan de breakdance scene uit de jaren ‘90. Ons doel met deze film is om de liefde voor de breakdancecultuur te tonen en een nieuwe kijk op de wereld van breakdance en hip-hop te bieden. Daarnaast wil onze 23-jarige regisseur met deze film de warmte en liefde overbrengen die hij in zijn jeugd binnen de breakdance scene heeft ervaren, inclusief verwijzingen naar de hiphopmuziek uit de jaren 90 om een warm en nostalgisch gevoel op te roepen en de sfeer van breakdance en hiphop te benadrukken.

Voor meer informatie over de film kan je een kijkje nemen op onze crowdfunding pagina.
Link: https://www.voordekunst.nl/projecten/16348-bite-korte-film-1

Lokatie
Eindhoven

Omschrijving
- Breakdance trainer 1 (25-40 jaar)
- Breakdance trainer 2 (25-40 jaar)
- MC (25-40 jaar)

Breakdance trainer 1
Bas is de breakdance trainer van de twee hoofdpersonages, hij is erg vriendelijk en respectvol. Bas vindt de het breakdancen en de cultuur belangrijker dan het winnen van battles, hij probeert dit door te geven aan de nieuwe generatie. (Hoeft niet zelf te kunnen dansen)

Breakdance trainer 2
Dave is een trainer bij een andere dansschool, deze in meer ingesteld op winnen koste wat het kost. Dave is super gedreven om zijn school te laten winnen, en de jongens alles te laten geven. (Hoeft niet zelf te kunnen dansen)

MC
De MC is de rode draad door het verhaal, hij praat niet alleen de battles aan elkaar maar geeft ook uitleg over bepaalde dingen in de cultuur van breakdance. Hij is charismatisch en heeft een vlotte babbel.

Periode
Januari / februari

Wat bieden wij?
Een leerzame set ervaring vol met enthousiaste gedreven studenten en tof eindproduct dat goed op je portfolio staat. Je reiskosten worden vergoed en er is catering aanwezig op set.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF