Joachim WestraBericht geplaatst door:
Joachim Westra
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-01-2024 / 438 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
24-01-2024


| Bericht is verlopen

Production Designer / Art Director voor 'Geen Sjoechem'

De korte film 'Geen Sjoechem' gaat over de conservatieve Marah en haar genderqueer kind, Noa. Marah, die na de dood van haar man Siem en een verhitte confrontatie met Noa, verongelukt en bewusteloos raakt. Ze belandt in een droomwereld, waar ze een tweede kans lijkt te krijgen om Noa op te voeden volgens haar eigen overtuigingen.

Deze korte film verkent de grenzen van de realiteit en onderzoekt de impact van sociale verwachtingen en genderrollen.

Het gaat om een afstudeerproject van Joachim Westra, waarmee hij zijn studie aan St.Joost School of Art & Design te Breda af zal gaan ronden.

Lokatie
Omgeving Rotterdam, Amsterdam, Breda

Omschrijving
We zijn op zoek naar een zelfstandige Production Designer / Art Director voor 'Geen Sjoechem'.

Gezien de gevoelige aard van de film, zoeken we iemand die enthousiast is om deel uit te maken van dit project en niet terugdeinst voor activistische thema's. Originaliteit en authenticiteit zijn essentieel, en we zijn op zoek naar iemand die bereid is om te experimenteren. Hiermee ga je de samenwerking aan om het project naar een hoger niveau te tillen.

Het verhaal speelt zich af op één locatie die per scène verandert, wat deze rol uitdagend en dynamisch maakt. Samen zullen we een surrealistische wereld creëren die de diepgaande thema's van de film weerspiegelt.

Periode
WEEK 8 (Week van 19 februari 2024)
Voorafgaand aan de draaidagen zullen er contactmomenten zijn en eventuele testdagen met een deel van crew.

Functie eisen / profiel
Als production designer ga je aan de gang met de visuele vertaling van het script, zodat deze aansluit op de thematieken van de film.
In samenwerking met de rest van de crew zorg je ervoor dat de aankleding van de set zich kan vertalen naar beeld zoals dit in het script beschreven staat. Je hebt veel vrijheid om je ervaring en ideeën te delen en toe te passen in de uitwerking.
Je coördineert het production design team en neemt artistieke beslissingen.

Vereisten:
Je werkt samen met een jong, maar professioneel team. Je staat open voor experimenteren en jezelf ontwikkelen in je rol. We verwachten uiteraard niet dat je al vele (speel)films op je naam hebt staan, maar creativiteit en een oog voor detail zijn erg belangrijk in je makerschap.

Wat bieden wij?
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team. We waarborgen de kwaliteit van het project en hebben een budget beschikbaar voor het waarmaken van je ideeën.
Je krijgt vrijheid om jezelf te uiten en gaat de samenwerking aan met de rest van de crew. De ambitieuze aard van het project maakt het een perfecte uitdaging en waardevolle toevoeging aan je portfolio.
Ook heeft de sfeer tijdens het proces een hoge prioriteit voor ons. We zorgen goed voor je en willen naast aanpakken óók vooral zorgen dat iedereen het naar diens zin heeft.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF