Joachim WestraBericht geplaatst door:
Joachim Westra
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-01-2024 / 124 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , 50+ , Vrouw , Man
Verloopt op:
31-01-2024


| Bericht is verlopen

Gezocht: Acteurs voor surrealistische afstudeerfilm

De korte film 'Geen Sjoechem' gaat over de conservatieve Marah en haar genderqueer kind, Noa. Marah, die na de dood van haar man Siem en een verhitte confrontatie met Noa, verongelukt en bewusteloos raakt. Ze belandt in een droomwereld, waar ze een tweede kans lijkt te krijgen om Noa op te voeden volgens haar eigen overtuigingen.

Deze korte film verkent de grenzen van de realiteit en onderzoekt de impact van sociale verwachtingen en genderrollen.

Het gaat om een afstudeerproject van Joachim Westra, waarmee hij zijn studie aan St.Joost School of Art & Design te Breda af zal gaan ronden.

Lokatie
Omgeving Rotterdam, Amsterdam, Breda

Omschrijving
Voor de korte film 'Geen Sjoechem', zijn we op zoek naar twee acteurs om de rollen van de conservatieve Marah en haar man Siem te vertolken.

Karakterbeschrijving:
Naam: Marah
Leeftijd: 40-50 jaar
Uiterlijk: Marah heeft een verzorgde uitstraling, ze draagt meestal traditionele kleding en heeft een conventionele stijl.
Persoonlijkheid: Marah is een toegewijde moeder, maar haar conservatieve overtuigingen beïnvloeden haar relatie met haar kind Noa. Ze heeft de neiging om controle uit te oefenen en heeft moeite om de veranderende genderidentiteit van Noa te accepteren. Ondanks haar goede bedoelingen, botst ze vaak met Noa.

Karakterbeschrijving:
Naam: Siem
Leeftijd: 40-50 jaar
Uiterlijk: Siem heeft een vriendelijke, toegankelijke uitstraling. Hij is een man met een zachte kant en een begripvolle houding.
Persoonlijkheid: Siem is een ondersteunende en liefdevolle vader en partner. Hij staat open voor de individuele expressie en identiteit van zijn kind, Noa. Siem probeert te bemiddelen tussen Noa en Marah, zijn vrouw.

Vereisten:
• Ervaring in acteren is vereist.
• Acteeropleiding is een pluspunt, maar niet verplicht.
• De acteur moet in staat zijn om Siem's evenwichtige en begripvolle karakter overtuigend over te brengen.
• Bereidheid om te spelen in een emotioneel geladen verhaal met diepgaande thema's.

Periode
WEEK 8 (De week van 19 februari 2024)
Voorafgaand zullen er repetities plaatsvinden. De draaiperiode neemt 5 dagen in beslag.

Wat bieden wij?
Naast volledige onkosten vergoeding, zul je onderdeel zijn van een professioneel team en vertellen samen we een verhaal met een bijzondere boodschap. Met deze film zoeken we verbinding en acceptatie voor thema's die op dit moment voor veel polarisatie zorgen in onze samenleving. Het gaat ons om het maken en verspreiden van een positieve boodschap die impact zal hebben op (queer) jongeren en ouders in een vergelijkbare situatie.

Daarnaast wordt het een onvergetelijke week met een leuke crew, en zorgen we ten alle tijden voor een fijne en veilige sfeer tijdens het proces.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF