Daan Van den essenburgBericht geplaatst door:
Daan Van den essenburg
login om te reageren op dit bericht
Op:
11-01-2024 / 151 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Vrouw
Verloopt op:
03-03-2024


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Vrouwelijke hoofdrolspeelster shortfilm gezocht!

Tafel 13 is een psychologische shortfilm die het verhaal volgt van Sammy. Sammy probeert haar eindopdracht voor studie af te maken terwijl ze worstelt met faalangst, depressie en waanideeën. wanneer ze voor de zoveelste keer in in haar favoriete café zit gaat er een mysterieuze vrouw naast haar zitten en ze raken aan de praat. Maar weet Sammy of deze vrouw wel echt is? De mysterieuze vrouw heet Sam en is een opvallend en uitbundig typje, het tegenovergestelde van Sammy. Toch kunnen ze het gelijk goed met elkaar vinden. De aankomende dagen ontmoeten ze elkaar in hetzelfde café en Sam helpt Sammy langzaam met haar problemen Het lukt Sammy hierdoor uiteindelijk om haar eindopdracht af te maken. Wanneer ze aankomt in het cafe om dit aan Sam te vertellen, is Sam verdwenen.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken voor de rol van Sam een leuke enthousiaste actrice die zin heeft in nieuwe ervaringen opdoen! Tussen de 18 en 26 jaar. Iemand die goed is in samenwerken en een eigen inbreng kan en wil bieden in haar acteerwerk!

Periode
26 februari t/m 17 maart

Wat bieden wij?
Een fris nieuw team met een passieproject met een proffesionele set die je acteerervaring kan bieden, en je daarnaast kan leren over productie en set werk!
+ veel gezelligheid!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF