JOCO Media BVBericht geplaatst door:
JOCO Media BV
login om te reageren op dit bericht
Op:
11-01-2024 / 125 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
01-02-2024


| Bericht is verlopen

Meerdere stageplaatsen voor fictieserie van JOCO Media

Televisieproducent JOCO Media maakt films en tv-series met wortels in de Nederlandse cultuur, primair voor een Nederlands publiek waarbij een hoge entertainmentwaarde voorop staat.

Over de serie:
Een hartverwarmend en meeslepend familiefeuilleton op een moderne melkveehouderij. Binnen één familie vertegenwoordigen drie generaties de boerderij ‘De Weuste’, waarbij het lijkt alsof ze hetzelfde doel hebben om de familie met hun melkveehouderij door deze ingewikkelde tijd te loodsen, maar ze hebben allemaal andere wensen voor de toekomst. Lianne, de nieuwe liefde van middelste zoon Dinant, is als relatieve buitenstaander de katalysator van schuivende belangen en machtsspelletjes waardoor het voortbestaan van de familieboerderij wordt bedreigd en uiteindelijk gered.

De opnames staan gepland vanaf april tot en met juli. We draaien altijd 4 dagen per week, meerendeel op doordeweekse dagen.

Lokatie
Oost-Nederland

Omschrijving
Stage licht (2 stageplekken): werkzaam als lid van het lichtteam. De werkzaamheden bestaan ut het uitlichten van de sets, het voorbereiden van de volgende scenes en het onderhouden en bijhouden van alle equipment. Het lichtteam bestaat uit 2 personen, waar de stagiair zich bij aansluit.

Stage camera (1 stageplek): werkzaam als lid van het camerateam, en ondersteunden waar nodig. Werkzaamheden kunne bestaan uit het wisselen van lenzen, bijhouden van equipment etc.

Stage productie assistent (2 stageplekken): werkzaam als productieassistent op en rond de set. De werkzaamheden bestaan uit algemene ondersteuning op de set, het ophalen / wegbrengen van acteurs, het doen van verschillende boodschappen en zich inzetten daar waar iemand nodig is.

Stage productie (1 stageplek): werkzaam binnen het productieteam. Ondersteunend aan het productieteam, allerhande taken van scripts verspreiden tot begeleiden van repetities / vergaderingen etc.

Stage figuratie coördinatie (1 stageplek): werkzaam binnen het productieteam. De werkzaamheden bestaan uit het benaderen, informeren en begeleiden van de figuranten voor en op de set.

Stage social media (1 stageplek): werkzaam op en rond de set, eventueel te combineren met andere werkzaamheden, daar moeten we nog even goed naar kijken. Werkzaamheden bestaan uit het bedenken, maken en uitvoeren van alle mogelijke social content rondom de serie.

Stage locatie management (1 stageplek): werkzaam op en rond de set. Werkzaamheden bestaan uit het voorzien in facilitaire middelen als bijvoorbeeld zitplekken, lunchtenten, prullenbakken en parkeerplekken.

Periode
Stage licht: april - juli
Stage camera: april - juli
Stage productie assistent: half maart - juli
Stage productie: februari - juli
Stage figuratie coördinatie: maart - juli
Stage social media: half maart - juli
Stage locatie management: april - juli

Functie eisen / profiel
Je volgt een studie in een van deze richtingen en wilt graag ervaring opdoen op een professionele filmset.

Wat bieden wij?
- Een leerzame stage op een professionele filmset
- Een stagevergoeding

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF