Bericht geplaatst door:
More
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-01-2024 / 520 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , 50+ , Vrouw , Man , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding
Verloopt op:
17-01-2024


| Bericht is verlopen

Je gaat 't pas zien - online videoserie

Je gaat 't pas zien, is een video serie waarin werkgevers en zij-instromers in gesprek gaan over de ongeschreven regels op de werkvloer. Veel zij-instromers worden namelijk snel weer uitstromers doordat het op de werkvloer niet soepel verloopt. Dat kan komen door heel veel verschillende dingen. Bijvoorbeeld, de werkcultuur, een taalbarrière, generatiekloof enzovoort.

Lokatie
Zwolle

Omschrijving
We zoeken professionele trainingsacteurs die gewend zijn aan het spelen van moeilijke situaties op de werkvloer. Die realistisch spelen en het juiste gevoel verbaal en non-verbaal weten over te brengen op de kijkers.

We zoeken een jonge vrouw (20 t/m 35 jaar), een oudere vrouw (45 t/m 55 jaar), een jonge jongen (20 t/m 35 jaar), een oudere man (45 t/m 55 jaar). Daarnaast zoeken we een oudere man met een arabische afkomst (45 t/m 55 jaar).

Periode
We zoeken de acteurs voor minimaal 1 dag in de periode van 31 januari t/m 2 februari. We zullen de draaidagen zo efficiënt mogelijk plannen zodat de acteurs niet alle drie de dagen op set aanwezig hoeven te zijn. Daarnaast zouden we in week 4 een moment willen plannen om te repeteren in Almelo.

Wat bieden wij?
We bieden een marktconforme vergoeding, reiskostenvergoeding en lunch aan. Daarnaast is het een mooie opdracht die veel zichtbaarheid gaat opleveren in de regio Zwolle en Oost-Nederland.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF