Luca DeutingerBericht geplaatst door:
Luca Deutinger
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-01-2024 / 395 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
26-01-2024


| Bericht is verlopen

DOP gezocht voor St. Joost afstudeerfilm

Voor een korte fictie afstudeerfilm over autisme zijn we op zoek naar een enthousiaste DOP!


Logline:
Wanneer een jonge vrouw stappen onderneemt om haar droom binnen de techno scene te verwezenlijken, loopt ze aan tegen zintuigelijke obstakels die voor anderen onzichtbaar lijken. Een toevallige ontmoeting brengt nieuw inzicht.

Lokatie
Draaidagen in Amsterdam, concept ontwikkeling deels in Brabant

Omschrijving
We zoeken een DOP/cinematograaf die onze crew komt versterken! In deze korte fictiefilm is het de bedoeling om de binnenwereld van een jonge vrouw met autisme te verbeelden. We willen de kijker een kans geven om voor heel even autistisch te kunnen kijken. Hiermee willen we de drempel tot begrip verlagen om zo het stigma te verminderen en herkenning te creëren.

Wij streven ernaar een waardevolle film te maken en om echt te werken als team. We staan open voor jouw inbreng en ideeën!

Daarnaast is het een pre als je ervaring hebt met neurodiversiteit. Dit is de thematiek van de film maar daarnaast willen we ook een sfeer creëren van wederkerig begrip. Een space waarin er ruimte is voor mensen met verschillende ideeën en kwaliteiten.

Periode
We zijn op dit moment volop bezig met het filmplan en kunnen jouw inbreng hierbij al goed gebruiken, we betrekken je graag in de preproductie fase zodat we samen de juiste synergie kunnen vinden in het narratief en beeld. De draaidagen zullen eind april plaatsvinden, het zal gaan om 3-4 draaidagen. 

Functie eisen / profiel
- Jij studeert of bent net afgestudeerd richting cinematografie en op zoek naar nieuwe ervaringen! 
- Daarnaast vind je het leuk om op experimentele manier met cinematografie aan de slag te gaan.
- Je bent bekend met neurodiversiteit, hebt ervaring hiermee, kent iemand in je omgeving of je bent gewoon geïnteresseerd hierin.

Wat bieden wij?
- Omdat dit een studentenproductie is hebben we weinig budget, het is passie project waarin betrokkenen geloven in de boodschap die we willen overbrengen.
- Een kans om in contact te komen met nieuwe makers, en zo je netwerk te verbreden.
- Werkervaring voor op je CV en portfolio.
- Reiskosten vergoeding
- Plezier + gezelligheid ;)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF