David Tobias NiemeijerBericht geplaatst door:
David Tobias Niemeijer
login om te reageren op dit bericht
Op:
18-01-2024 / 185 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Man
Verloopt op:
02-03-2024


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Nieuw acteertalent gezocht voor shortfilm studentenproductie

'Het dolende licht' is een shortfilm vol drama en spanning.

Het verhaal volgt Jasper die door een dwaallicht van het pad raakt. Jasper heeft zijn vader nooit gekend. Als Jasper onderweg naar huis een mysterieus licht tegenkomt volgt hij deze in de hoop meer te leren over zijn vader. Het licht lijkt hier meer van te weten en dit voor te spiegelen, maar hoe kan dat?

De film is een studentenproductie en alle crewleden zijn studenten aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken enthousiast acteertalent met enig acteerervaring of mensen die graag acteerervaring willen opdoen. Er zijn meerdere rollen in deze filmproductie. Als jij je aangesproken voelt reageer gerust!

-Hoofdrol Jasper (rol man 17-27 jaar)

Deze hoofdrol is voor iemand die houdt van een uitdaging. Je moet zeker in je schoenen staan, want deze rol is de belangrijkste rol in de film. Je moet durven te acteren tegen een (dwaal)licht die je zelf niet kunt zien. Verder is Jasper een gelaagde introverte jongen die jij tot leven mag laten komen.

-Bijrol Moeder Jasper (rol vrouw 28-50 jaar)

Vind jij het leuk om een moederrol op je te nemen dan is deze rol wat van jou! De moeder van Jasper is een alleenstaande moeder die van bakken houdt. Je mag met de jonge Jasper en volwassen Jasper acteren. Een leuke rol om op je te nemen en tot leven te brengen. En als je een kind hebt kun je misschien samen in deze film spelen. Een unieke ervaring!

-Bijrol Vaderrol (rol man 28-50 jaar)

Deze rol van een vaderfiguur is heel belangrijk. Deze vaderrol is een centraal figuur in de film. Een leuke uitdaging. En als je een kind hebt kun je misschien samen in deze film spelen. Een unieke ervaring!

Rol jonge Jasper (4-10 jaar)
Vindt jij het leuk om te acteren/ toneel te spelen? Misschien samen met je vader of moeder? Laat je ouders dan contact met me op nemen om te kijken of de rol wat voor jouw is.

-Kleine sprekende acteerrol stel (rol man of vrouw 28-50) (2x)

Wil jij net een stapje meer dan een figurantenrol? Met deze rol zet jij jouw eerste stap. Je hebt een paar zinnen in de film.

-Figuranten (Alle leeftijden)

Ik opzoek naar een paar figuranten als voorbijgangers. Vindt jij figureren geweldig? Neem dan gerust contact op

Periode
Periode 11 t/m 24 maart. In deze periode zijn drie draaidagen. De data van deze draaidagen is afhankelijk van de beschikbaarheid van de acteurs en crew.

Wat bieden wij?
Wij bieden een unieke kans om acteerervaring op te doen in een semiprofessionele setting van een filmset. Onkosten worden vergoed en er wordt voor catering gezorgd.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF