Nikki HilferinkBericht geplaatst door:
Nikki Hilferink
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-01-2024 / 93 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
29-02-2024


Productie Coördinator serie Videoland

Voor de 8-delige serie 'Bennie' van producent Lemming film is er een stageplek beschikbaar voor een productie coördinator.
De serie 'Bennie' gaat over een jongen met het Syndroom van Down. Wanneer Bennie 18 jaar wordt, gaat hij ervan uit dat hij nu eindelijk ‘groot’ is en dus alles mag wat andere volwassenen ook mogen: zelfstandigheid, een baan en een liefdesrelatie. Dat zijn emancipatieprocessen dat met vallen en opstaan gaat, zeker ook voor de rest van het gezin. Bennie houdt iedereen ongewild een spiegel voor, vastgeroeste systemen moeten losgeweekt. Maar de liefde zal uiteindelijk overwinnen en humor is de motor onder alles.

Lokatie
Amsterdam (standplaats kantoor), filmlocaties door heel Nederland

Omschrijving
Als productie coördinator word je onderdeel van het productieteam, dat als spin in het web van de functioneert om de serie op een zo efficiënt – en leuk - mogelijke manier uit te voeren. Je krijgt hoogstwaarschijnlijk een pakket vaste taken, aangevuld met taken die van dag-tot-dag kunnen verschillen (o.a ad hoc / spoed klusjes).

Periode
In de periode van eind februari 2024 t/m eind april 2024.

Functie eisen / profiel
Enthousiasme voor film wordt gewaardeerd, enige kennis van het reilen en zeilen op een filmset is een pre maar geen must, rijbewijs wel! Daarnaast is het goed je flexibel te kunnen opstellen en bereid te zijn hard te werken. We maken soms lange dagen, ook buiten reguliere kantoortijden.

Wat bieden wij?
Een gezellige en leerzame werkplek die als perfecte introductie dient tot het Nederlandse filmlandschap. Samenwerkingen met zeer ervaren crew om een hele hoop ervaring en kennis op te doen, en mogelijk ook de start van een eigen netwerk. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF