Tycho SchneiderBericht geplaatst door:
Tycho Schneider
login om te reageren op dit bericht
Op:
31-01-2024 / 135 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 18-30 , Vrouw
Verloopt op:
31-03-2024


Actrice (hoofdrol) gezocht voor psychologisch drama

Logline: Wanneer een jonge vrouw in een heftig conflict belandt met haar vriend, neemt haar avond een duistere wending vol impulsieve, escapistische beslissingen en bijzondere ontmoetingen met verschillen mensen die haar doen twijfelen aan haar eigen perceptie van de waarheid.

- Genre: Psychologisch drama

- Hoofdthema: Borderline persoonlijkheidsstoornis

- Onderwerp: Selena

- Lengte: 20-25 minuten

- Stijl: Psychologisch realisme

- Invalshoek: Het verhaal wordt verteld vanuit Selena's subjectieve perceptie

- Arena: Het 'donkere' nachtleven van Amsterdam, in een realistische setting

- Taal: Nederlands
- Regisseur: Indya Suer

Motivatie: Ons doel is om de stigmatisering van borderline tegen te gaan en een realistisch beeld te geven van de innerlijke wereld van iemand die met deze stoornis leeft. We willen de volledige subjectieve perceptie van een meisje met borderline persoonlijkheidsstoornis weergeven.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken een enthousiaste actrice tussen de 20-25 jaar oud die de rol van Selena (hoofdpersonage) kan vervullen. Selena (23) is een charismatische, artistieke, jonge vrouw met een alternatieve uitstraling. Selena is zich pijnlijk bewust van haar borderline persoonlijkheidsstoornis, ontstaan uit een traumatische jeugd met verwaarlozing door haar ouders. Door deze stoornis fluctueren haar emoties snel, wat soms leidt tot onvoorspelbare reacties op mensen die dichtbij haar staan, vooral wanneer ze zich in de steek gelaten voelt. In de film raakt Selena in conflict met haar vriend, waardoor haar emoties de overhand nemen. We volgen Selena in haar belevingswereld na dit conflict, waarin ze impulsieve beslissingen maakt en verschillende mensen ontmoet die haar doen twijfelen aan haar perceptie van de waarheid. Het spelen van Selena is uitdagend met veel emoties en een transitie van emotionele staten.

In een cross-over-scène werken we samen met een andere afstudeerfilm over autisme, waarin Selena een vreemd meisje ontmoet, Cassie, het hoofdpersonage uit de andere afstudeerfilm. In beiden films zal er een cross-over scene plaatsvinden waarin Selena en Cassie elkaar ontmoeten, in de andere afstudeerfilm speel je dus hetzelfde karakter (Selena) in één scene.

Periode
We streven naar een nauwe samenwerking waarin we graag met jou samenwerken aan het versterken van zowel het verhaal als Selena's karakter. Jouw inbreng op het script voor de draaidagen, is daarom ook erg belangrijk voor ons. De draaidagen staan op 18-23 april.

Wat bieden wij?
We bieden een project voor je portfolio, ervaringsmogelijkheden en de kans om te netwerken met onze getalenteerde crew. Het project heeft een studentenbudget, dus compensatie is afhankelijk van de opbrengst van crowdfunding. Reiskosten worden vergoed en catering is aanwezig.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF