Tycho SchneiderBericht geplaatst door:
Tycho Schneider
login om te reageren op dit bericht
Op:
08-02-2024 / 66 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 18-30 , Man
Verloopt op:
31-03-2024


Acteur gezocht voor rol in psychologisch drama

Logline: Wanneer een jonge vrouw in een heftig conflict belandt met haar vriend, neemt haar avond een duistere wending vol impulsieve, escapistische beslissingen en bijzondere ontmoetingen met verschillen mensen die haar doen twijfelen aan haar eigen perceptie van de waarheid.

- Genre: Psychologisch drama

- Hoofdthema: Borderline persoonlijkheidsstoornis

- Onderwerp: Selena

- Lengte: 20-25 minuten

- Stijl: Psychologisch realisme

- Invalshoek: Het verhaal wordt verteld vanuit Selena's subjectieve perceptie

- Arena: Het 'donkere' nachtleven van Amsterdam, in een realistische setting

- Taal: Nederlands
- Regisseur: Indya Suer

Motivatie: Ons doel is om de stigmatisering van borderline tegen te gaan en een realistisch beeld te geven van de innerlijke wereld van iemand die met deze stoornis leeft. We willen de volledige subjectieve perceptie van een meisje met borderline persoonlijkheidsstoornis weergeven.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken een enthousiaste acteur tussen de 20-27 jaar oud die de rol van Levi kan vervullen. Levi (25) (M) is de partner van hoofdpersonage Selena. Levi is een betrouwbaar ogend personage die voor de perceptie van zijn vriendin, Selena, 2 gezichten kan hebben. Selena kan hem in een goed, maar ook slecht daglicht ervaren, waardoor zijn karakter zowel liefdevol als gemeen over kan komen. De rol van Levi vereist een acteur die in staat is om een breed scala aan emoties geloofwaardig over te brengen. Van intense woede tot tederheid en alles daartussenin. Levi's karakter doorloopt een emotionele achtbaan, waardoor de rol van Levi uitdagend is om te spelen. Enige acteerervaring is daarom een must.

Periode
We streven naar een nauwe samenwerking waarin we graag met jou samenwerken aan het versterken van zowel het verhaal als Levi's karakter. Jouw inbreng op het script voor de draaidagen, is daarom ook erg belangrijk voor ons. De draaidagen staan op 18-24 april.

Wat bieden wij?
We bieden een project voor je portfolio, ervaringsmogelijkheden en de kans om te netwerken met onze getalenteerde crew. Het project heeft een studentenbudget, dus compensatie is afhankelijk van de opbrengst van crowdfunding. Reiskosten worden vergoed en catering is aanwezig.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF