Tycho SchneiderBericht geplaatst door:
Tycho Schneider
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-02-2024 / 114 x bekeken
Categorie:
Onbetaald
Verloopt op:
31-03-2024


First AD gezocht voor korte afstudeerfilm AKV St. Joost

Logline: Wanneer een jonge vrouw in een heftig conflict belandt met haar vriend, neemt haar avond een duistere wending vol impulsieve, escapistische beslissingen en bijzondere ontmoetingen met verschillen mensen die haar doen twijfelen aan haar eigen perceptie van de waarheid.

- Genre: Psychologisch drama

- Hoofdthema: Borderline persoonlijkheidsstoornis

- Onderwerp: Selena

- Lengte: 20-25 minuten

- Stijl: Psychologisch realisme

- Invalshoek: Het verhaal wordt verteld vanuit Selena's subjectieve perceptie

- Arena: Het 'donkere' nachtleven van Amsterdam, in een realistische setting

- Taal: Nederlands
- Regisseur: Indya Suer

Motivatie: Ons doel is om de stigmatisering van borderline tegen te gaan en een realistisch beeld te geven van de innerlijke wereld van iemand die met deze stoornis leeft. We willen de volledige subjectieve perceptie van een meisje met borderline persoonlijkheidsstoornis weergeven.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste First Assistant Director (First AD) die samen wil werken aan een korte afstudeerfilm. Je maakt deel uit van een getalenteerde crew, waarbij je bijdraagt aan een belangrijk, maatschappelijk doel; het bestrijden van stigma’s rondom psychische stoornissen. Je gaat nauw samenwerken met de regisseur en de producenten, daarom zijn goede communicatie skills vereist. Het team bestaat uit zowel Nederlands als Engelstaligen dus het is een must om deze twee talen goed te beheersen. Jouw bijdrage zal nodig zijn om de visie van de regisseur te realiseren. Dit project biedt een dynamische en uitdagende omgeving, aangezien de cinematografie en het narratief realiteits vervormend zijn en de grens opzoekt tussen surrealisme en realisme. We gaan schieten op interessante locaties, zoals een nachtclub, nachtwinkel en metro. Als First AD krijg je veel verantwoordelijkheden. We streven naar een omgeving van samenwerking en creativiteit, waarin iedereen zijn/haar bijdrage kan leveren. Onze crew groeit hard met nieuwe creatieve en getalenteerde personen.

Periode
Wij zijn vandaag de dag druk bezig met de pre-productie en kunnen hierbij de hulp van een First AD goed gebruiken. Wij willen graag samen met jou een goede samenwerking aan gaan zodat alles goed verloopt. Er zullen 5 draaidagen zijn in de periode van 18-24 april.

Functie eisen / profiel
- Enige ervaring in opnameleiding is een plus
- Goeie communicatie skills
- Vloeiend Nederlands en Engels spreken

Wat bieden wij?
We bieden een project voor je portfolio, ervaringsmogelijkheden en de kans om te netwerken met onze getalenteerde crew. Het project heeft een studentenbudget, dus compensatie is afhankelijk van de opbrengst van crowdfunding. Reiskosten worden vergoed en catering is aanwezig.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF