FireStarter Film StudioBericht geplaatst door:
FireStarter Film Studio
login om te reageren op dit bericht
Op:
22-02-2024 / 421 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
22-03-2024


| Bericht is verlopen

Compagnon gezocht voor start-up

Je gaat meehelpen een productiemaatschappij op te zetten in nauwe samenwerking met Willem Elzenga die eerder producent en regisseur was bij een productiemaatschappij in Amsterdam en Den Haag, van 1999 tot en met 2005. Het bedrijf heeft op dit moment ca. 15 projecten in verschillende stadia van ontwikkeling, hoofdzakelijk speelfilmprojecten en gaming projecten. Er ligt een ondernemingsplan van 30 pagina's waaraan gewerkt kan worden. In de planning staat het binnenhalen van bedrijfsfinanciering in april en een bezoek aan de MIPCOM en AFM in respectievelijk oktober en november 2024.

Lokatie
Randstad

Omschrijving
We zoeken een ondernemend type die graag producent wil zijn van speelfilms en games. Je hebt zakelijke, creatieve en een klein beetje juridische kennis. Het liefst heb je veel ervaring, echter leeftijd is niet waar we in eerste instantie naar kijken. Belangrijk is dat je talent hebt en dit kan aantonen. Middels een goed CV, portfolio en/of referenties. FireStarter ziet zichzelf graag als een sociale onderneming en heeft de juiste ethiek van zaken doen hoog in het vaandel staan.
Tot slot zoeken we iemand die ambitieus is en zijn of haar ambities kan kanaliseren in iets concreets. FireStarter werkt internationaal en wil samen met jouw uitgroeien tot een bedrijf van circa 10 mensen in 2029 naast een groot internationaal netwerk van talenten.

Periode
2024 - 2029

Functie eisen / profiel
Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling en productie van projecten. Daarnaast werk je ook aan de financiering en verkoop van projecten. Je bent hoger opgeleid of hebt een uitzonderlijk aantoonbaar talent voor ondernemen. Je begrijpt goed dat FireStarter hoofdzakelijk een onderneming is en naast creatief ook zeer zeker zich zakelijk in de markt begeeft. Je snapt dat er geld binnen moet komen.

Wat bieden wij?
1. Een samenwerkingsovereenkomst
2. Bij financiering een marktconform salaris
3. Aandelen in de B.V en eventueel nog op te richten dochterondernemingen

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF