Niels ElshofBericht geplaatst door:
Niels Elshof
login om te reageren op dit bericht
Op:
27-02-2024 / 121 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , Vrouw


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Actrice gezocht short film (Paranoia)

Paranoia, in deze psychologische thriller vecht Theo niet tegen externe vijanden, maar worstelt met zichzelf en zijn drugsgebruik. Waar zijn vertrouwde omgeving bij elk gekraak en gemompel hem paranoia versterkt. Wat gebeurt er echt of speelt het alleen in zijn hoofd af?

Lokatie
Schoonhoven

Omschrijving
Ik ben op zoek naar een actrice met eventuele ervaring binnen het vakgebied. Ik heb op zoek naar een vrouw met de leeftijd tussen de 45-55 jaar oud. Het gaat hier om de rol van Yvonne.

Karakteromschrijving:
Yvonne, de moeder van Theo komt ook veel voor in het verhaal. Ze heeft het Theo niet makkelijk gemaakt in zijn jeugd maar ze is jong komen te overlijden. Yvonne is erg bezorgd om Theo en wil niet dat hij eindigt net zoals zijn vader. Ze is erg op der hoede en lijkt al Theo zijn avonturen door te hebben.

Het bleke gezicht van Yvonne draagt de sporen van een leven vol uitdagingen en tegenslagen. Haar huid toont tekenen van zowel fysieke als emotionele littekens, die getuigen van de moeilijkheden die ze heeft doorstaan. Het meest opvallende is het litteken dat zich op haar gezicht bevindt, een tastbare herinnering aan een moment van confrontatie die ze heeft moeten voeren.

Yvonne heeft altijd haar best gedaan om er sterk en vastberaden uit te zien, maar achter haar uiterlijke verschijning schuilt een diepe bezorgdheid. Ze heeft Theo niet altijd een makkelijke jeugd bezorgd, en ze is zich daar terdege van bewust. Haar eigen ervaringen en worstelingen hebben echter gevormd wie ze is, en het laatste wat ze wil, is dat haar zoon dezelfde fouten maakt als zijn vader.

Ondanks haar eigen tekortkomingen is Yvonne een liefhebbende moeder die alles doet om Theo te beschermen. Ze is vastbesloten om hem een betere toekomst te bieden en hem te behoeden voor de valkuilen die ze zelf heeft moeten trotseren. Haar bezorgdheid is diepgeworteld en drijft haar om Theo te begeleiden, zelfs vanuit het hiernamaals. Haar invloed is voelbaar in het verhaal, als een beschermende schaduw die over Theo waakt, zelfs nadat ze op jonge leeftijd is komen te overlijden.

Periode
1 draaidag op 18 maart van 15:30-20:30 (tijden kunnen eventueel nog wat veranderen).

Wat bieden wij?
We zijn allen beginnende filmstudenten en hebben een beperkt budget. We kunnen wel catering, eventuele reiskosten en een ontzettend leuke draaidag bieden. En daarnaast natuurlijk eeuwige dankbaarheid! We zijn een leuke ambitieuze crew met een passie voor het vak.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF