Denise de LangeBericht geplaatst door:
Denise de Lange
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-03-2024 / 109 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Man
Verloopt op:
12-04-2024


| Bericht is verlopen

Acteertalent gezocht voor afstudeerfilm 'Kocham cię'

LOGLINE
De Poolse Mila (26) en haar Nederlandse vriendin Anna (27) moeten leren communiceren om elkaar niet te verliezen en hun relatie te redden.

SYNOPSIS
Als Mila en Anna op bezoek zijn bij Anna's ouders, realiseert Mila zich weer dat ze zich niet zich niet thuis voelt in Nederland. Op de terugweg naar huis probeert Mila Anna te vertellen wat haar haar dwars zit, maar ze lijkt niet de woorden te hebben om het uit te leggen. Terug thuis komen Mila en Anna weer dichter bij elkaar. Mila is pianiste en Anna is een zanglerares en vinden een wederzijdse connectie door middel van muziek. Een gesprek met een Poolse vriendin aan de telefoon en deze muzikale connectie zullen er later voor zorgen dat oorzaak zijn dat Mila eindelijk haar gedachten in het Engels durft te vertalen naar haar vriendin en haar vertelt wat er de laatste tijd in haar hoofd omgaat met betrekking tot de relatie, de communicatie en haar verhuizing naar Nederland. Maar is het nog op tijd?

Lokatie
NTB

Omschrijving
- Mila (vrouw, 26, Pools sprekend)
Mila is recent afgestudeerd als pianiste. Ze heeft haar opleiding in Nederland gevolgd en heeft besloten om in Nederland te blijven voor Anna. Ze vindt het moeilijk om over haar emoties te praten.

- Anna (vrouw, 27)
Anna is in hetzelfde jaar als Mila afgestudeerd, als zangeres. Ze is redelijk extravert maar heeft het niet altijd door als Mila met iets zit.

- Nadine (vrouw, 61), Anna's moeder
- Peter (man, 63), Anna's vader

Periode
De draaidagen vinden plaats op 16, 17 en 18 april.

Wat bieden wij?
De reiskosten worden vergoed en er is catering aanwezig op set.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF