Denise de LangeBericht geplaatst door:
Denise de Lange
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-03-2024 / 316 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
10-04-2024


| Bericht is verlopen

Producent gezocht voor afstudeerfilm 'Kocham cię'

LOGLINE
De Poolse Mila (26) en haar Nederlandse vriendin Anna (27) moeten leren communiceren om elkaar niet te verliezen en hun relatie te redden.

SYNOPSIS
Als Mila en Anna op bezoek zijn bij Anna's ouders, realiseert Mila zich weer dat ze zich niet zich niet thuis voelt in Nederland. Op de terugweg naar huis probeert Mila Anna te vertellen wat haar haar dwars zit, maar ze lijkt niet de woorden te hebben om het uit te leggen. Terug thuis komen Mila en Anna weer dichter bij elkaar. Mila is pianiste en Anna is een zanglerares en vinden een wederzijdse connectie door middel van muziek. Een gesprek met een Poolse vriendin aan de telefoon en deze muzikale connectie zullen er later voor zorgen dat oorzaak zijn dat Mila eindelijk haar gedachten in het Engels durft te vertalen naar haar vriendin en haar vertelt wat er de laatste tijd in haar hoofd omgaat met betrekking tot de relatie, de communicatie en haar verhuizing naar Nederland. Maar is het nog op tijd?

Lokatie
NTB

Omschrijving
Voor deze korte film zijn we nog op zoek naar een producent! We zoeken iemand die al enige ervaring heeft met het produceren van korte films. Bij voorkeur heb je affiniteit met het onderwerp van de film :)

Periode
t/m eind juni. De draaidagen vinden plaats op 16, 17 en 18 april

Functie eisen / profiel
- Verantwoordelijk voor de organisatorische en financiële kant van de film

Wat bieden wij?
Tijdens de draaidagen is er catering aanwezig en worden alle reiskosten vergoed. Daarnaast bieden we een leerzame en gezellige samenwerking aan waarbij we veel van elkaar kunnen leren!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF