Ruut van der Beele



Bericht geplaatst door:
Ruut van der Beele
login om te reageren op dit bericht / 65 x bekeken

Datum:
19-03-2024


Masterclass Fien Troch

Lokatie
Verkadefabriek Den Bosch

Een exclusieve masterclass door de Belgische cinéaste Fien Troch (Home, Kid) inclusief filmvertoning van haar nieuwste film Holly.

In haar al veelgeroemde carrière heeft Belgische cinéaste Fien Troch met persoonlijke en aangrijpende verhalen naam gemaakt als auteur. Ter ere van het verschijnen van haar vijfde speelfilm Holly geeft zij een exclusieve masterclass in de Verkadefabriek. Holly ging in wereldpremière in de Officiële Competitie van het Filmfestival van Venetië, waar hoofdrolspeler Cathalina Geeraerts van de filmpers de Prijs voor Beste Actrice won.

In deze masterclass zal Troch spreken over haar oeuvre, haar creatieve proces en de persoonlijke relatie met de verhalen die ze vertelt. Aan de hand van scènes uit onder meer Home en Holly zal elke filmmaker en -liefhebber leren van haar unieke beeld op hoe je als filmmaker een verhaal vertelt.

Heb je de film Holly al gezien? Het is ook mogelijk om alleen een kaartje voor de masterclass te bestellen. Aanvang van de cursus is dan niet 18.40 uur, maar 20.30 uur.

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF