Lindy Van HilloBericht geplaatst door:
Lindy Van Hillo
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-03-2024 / 340 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
08-04-2024


| Bericht is verlopen

MUAH gezocht afstudeerfilm 'Naar Waar de Lucht Blauw Kleurt'

Ik ben Lindy en ik studeer dit jaar af als regisseur en scenario schrijver aan het St. Joost in Breda met mijn korte fictie film ‘Naar Waar de Lucht Blauw Kleurt’. Deze film toont het concept van sonder; het besef dat elke persoon een leven leidt dat net zo levendig en complex is als het jouwe. De film is een verkenning van liefde, pijn, zelfreflectie en groei en toont de invloed van het vlinder effect. Het onderzoekt de invloed van angst op relaties en toont de wisselwerking van het passeren van tijd en de blijvende echo’s van cruciale momenten in ons leven.

Logline: Als Rue worstelt met zijn depressie en zijn partner verlaat, komt hij terecht bij een tankstation waar zijn leven kruist met dat van Halley - een zwangere jonge vrouw, en Rayleigh - een tankstation medewerker. Hier ontrafelt de intieme relatie tussen Rue, Halley en Rayleigh zich door verschillende lagen van tijd, waar herinneringen en de impact van keuzes op elkaar, het verleden en heden zich onlosmakelijk met elkaar verbinden.

Lokatie
staat nog niet helemaal vast.

Omschrijving
We zijn op zoek naar een MUAH die ons team kan komen versterken!

Periode
5 dagen in de week van 29 april t/m 5 mei.

Functie eisen / profiel
De film zal veel gebruik maken van natuurlijke makeup. In de film zit een jonge en een oudere versie van hetzelfde personage (2 acteurs met 30 jaar leeftijdsverschil). Het is hiervoor belangrijk dat de haren zo gestyled worden dat het genoeg met elkaar overeenkomt! Een leuke uitdaging :)

Wat bieden wij?
Wij bieden een volledige onkostenvergoeding met catering, reiskosten evt. hotelovernachtingen en de spullen die nodig zijn voor jou om je werk te kunnen doen!
Ook bieden wij je een plek in een leuk en gepassioneerd team die met veel liefde aan deze film werkt. Een leerzame en fijne ervaring voor jouw portfolio.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF