Tycho SchneiderBericht geplaatst door:
Tycho Schneider
login om te reageren op dit bericht
Op:
16-03-2024 / 281 x bekeken
Categorie:
Onbetaald
Verloopt op:
20-04-2024


Boom operator gezocht voor korte afstudeerfilm AKV St. Joost

Logline: Wanneer een jonge vrouw in een heftig conflict belandt met haar vriend, neemt haar avond een duistere wending vol impulsieve, escapistische beslissingen en bijzondere ontmoetingen met verschillen mensen die haar doen twijfelen aan haar eigen perceptie van de waarheid.

Genre: Psychologisch drama

Hoofdthema: Borderline persoonlijkheidsstoornis
Onderwerp: Selena

Lengte: 20-25 minuten

Stijl: Psychologisch realisme

Invalshoek: Het verhaal wordt verteld vanuit Selena's subjectieve perceptie

Arena: Het 'donkere' nachtleven van Amsterdam, in een realistische setting

Taal: Nederlands
Regisseur: Indya Suer

Motivatie: Ons doel is om de stigmatisering van borderline tegen te gaan en een realistisch beeld te geven van de innerlijke wereld van iemand die met deze stoornis leeft. We willen de volledige subjectieve perceptie van een meisje met borderline persoonlijkheidsstoornis weergeven.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste boom operator die samen wil werken aan een korte afstudeerfilm. Je maakt deel uit van een getalenteerde crew, waarbij je bijdraagt aan een maatschappelijk belangrijk project. We gaan schieten op leuke locaties en als lid van onze crew krijg je veel verantwoordelijkheden. Jij als boom operator bent verantwoordelijk voor de opname van het geluid, een zeer belangrijk onderdeel voor de productie. Het zou zeer waardevol zijn als je beschikt over je eigen apparatuur waarmee je goed over weg kan. We streven naar een omgeving van samenwerking en creativiteit, waarin iedereen zijn/haar bijdrage kan leveren. Onze crew groeit hard met nieuwe creatieve en getalenteerde personen.

Periode
Draaidagen zijn op 18, 19, 20, 22 & 23 April

Functie eisen / profiel
- Ervaring als boom operator
- Vloeiend Nederlands (en liefst ook Engels aangezien sommige crew leden Engels spreken)

Wat bieden wij?
We bieden een project voor je portfolio, ervaringsmogelijkheden en de kans om te netwerken met onze getalenteerde crew. Het project heeft een studentenbudget, dus compensatie is afhankelijk van de opbrengst van crowdfunding. Reiskosten worden vergoed en catering is aanwezig.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF