Lana DraaiBericht geplaatst door:
Lana Draai
login om te reageren op dit bericht
Op:
21-03-2024 / 246 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
31-03-2024


| Bericht is verlopen

ART gezocht voor aafstudeerfilm

In de korte fictiefilm WAUS volgen we Nathan, een drugsgebruiker van begin 20. Hij is de laatste tijd wat meer gaan gebruiken om te ontsnappen aan zijn thuissituatie. Hij woont samen met zijn vader, wie een alcoholist is.

In de andere verhaallijn volgen we Ton, een man van eind 40. Hij is vaak na zijn werk te vinden in de kroeg. In het begin nog vaak met vrienden, maar later in de film ook vaker alleen.

Na een introductie van de karakters wordt duidelijk dat Ton en Nathan vader en zoon zijn. We zien vader Ton zichzelf steeds meer verliezen en zien hem ook meer thuis drinken.
Aan de andere kant zien we dat zoon Nathan hierdoor meer gaat gebruiken, om zijn thuissituatie te vergeten. De band tussen de twee verslechterd. Ze willen het beste voor elkaar en dat de ander stopt met het gebruik. Alleen daarvoor moeten ze eerst hun eigen problemen onder ogen komen. Het wordt een strijd tegen de middelen.

Lokatie
Breda

Omschrijving
Voor de korte afstudeerfilm WAUS zoeken we iemand voor art. We hebben al een art assistent voor op set, maar we zoeken iemand die heel art opzicht kan nemen. Ervaring is mooi meegenomen.

Periode
Nu tot te met de draaidagen 10,11,12 april.

Functie eisen / profiel
We zoeken naar iemand die art wilt doen en daar voorafgaand aan de draaidagen al mee bezig wilt zijn. Op set is er ook al een art assistent aanwezig.

Wat bieden wij?
Catering en reiskosten vergoeding. Daarnaast een leuke crew/cast en een kans om nieuwe connecties te maken.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF