Sanne BackerBericht geplaatst door:
Sanne Backer
login om te reageren op dit bericht
Op:
25-03-2024 / 87 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Man
Verloopt op:
30-04-2024


Casting call short film Alsmaar Leger

Voor mijn regie fictie opleiding aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie zit ik volop in de productiefase van mijn short film Alsmaar Leger. Dit is een psychologische thriller waarin een onverwachte landmacht operatie anders eindigt dan de ambitieuze soldate Nila had gepland. Tinnitus teistert haar tot aan arbeidsongeschiktheid als gevolg van een explosie, waardoor Nila haar grootste demonen ontmoet.

Het is een vrij zware film die heel erg draait om het spel van de personages, aangezien de emotie anders moeilijk overgebracht kan worden. Het draait namelijk om de mentale deterioratie van binnenuit van Nila, die dus tinnitus heeft. Daarnaast dragen diverse externe factoren (een ongeïnteresseerde arts, familiale problemen, etc.) bij aan haar alsmaar minderende gemoedstoestand. Het wordt een ingrijpende en impactvolle film met veel diepe lagen en een choquerend einde.

Lokatie
Regio Zuid Holland

Omschrijving
- Vrouw (Nila, hoofdpersoon) rond de 20-25 (alle draaidagen)
- Vrouw (Caroline, moeder Nila) rond de 40-45 (2 draaidagen)
- Man (Volkert, vader Nila) rond de 40-45 (1 draaidag)

Periode
In totaal 4-5 draaidagen verspreid over begin april tot aan midden mei. Er zal vooral gedraaid worden in regio Leiden.

Wat bieden wij?
Een kans om met veel ambitieuze en enthousiaste jonge filmmakers te werken aan een unieke en inspirerende film die in het teken staat van bewustwording voor tinnitus (en overige mentale ziektes). Iets wat je niet fysiek kan vaststellen, kan namelijk wel echt zijn.

Mijn verhaal is uit vele lagen opgebouwd en de karakters zijn diep uitgewerkt, dus mijn film is zeer goede oefening voor het spelen van lastig en emotioneel zwaar acteerspel.

Ik kan helaas binnen mijn budget geen vergoeding aanbieden, maar ik kan garanderen dat het absoluut de moeite waard zal zijn voor je portfolio.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF