Sibrich WijniaBericht geplaatst door:
Sibrich Wijnia
login om te reageren op dit bericht
Op:
25-03-2024 / 230 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
30-03-2024


| Bericht is verlopen

D.O.P gezocht voor essay docu afstudeerfilm

Voor de korte essay documentaire ‘Bedoeld om te Delen’ van ongeveer 10-15 minuten zijn we op zoek naar een Director of Photography. De film, geregisseerd door Sibrich Wijnia is een afstudeerfilm van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Over de film:
Het is voor niemand een geheim. Het is moeilijk om een origineel verhaal te verzinnen. In de media zien we dit steeds vaker terugkomen door reboots en prequels waar schijnbaar niemand om vroeg. Maar net buiten de spotlight is er ook een andere soort dynamiek met verhalen aan de gang. Fanfictie zijn verhalen geschreven op het internet omdat wanneer de film voorbij is, de kijker niet kan stoppen met fantaseren.

Maar op dat laatste heerst een taboe. Eentje die we graag met de film wil doorbreken. We volgen de lezers en schrijvers van deze beweging terwijl we onderzoeken wie nu eigenlijk het recht heeft om een verhaal te vertellen. Is niet elk verhaal een mythe?

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
De film is een hybride tussen documentaire en fictie en om die reden willen we de film wat meer filmisch neerzetten met een nadruk op tempo, close ups en warme beelden. We zijn op zoek naar iemand die in overleg met de regisseuse een ingewikkeld maar intiem verhaal kan verbeelden door krachtige beeldtaal en goed gebruik van de arena.

Periode
Op het moment zijn de draaidagen 4 april, 12 of 18 april en 21 april in Rotterdam en omgeving en een dag voor B-roll in mei.
Beschikbaarheid op deze dagen is belangijk.

Functie eisen / profiel
We zijn op zoek naar iemand met enige ervaring en met voorkeur een affiniteit met het onderwerp.

Wat bieden wij?
Catering en reiskosten vergoeding. Daarnaast bieden we natuurlijk ook de opbouw van nieuwe connecties en mocht je eigen apparatuur kunnen meenemen is een lowbudget betaling te bespreken.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF