Hollands Licht Producties



Bericht geplaatst door:
Hollands Licht Producties
login om te reageren op dit bericht
Op:
15-04-2024 / 266 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
10-05-2024


Oproep talent ontwikkeling | Hollands Licht Producties

Ben jij net afgestudeerd aan een filmopleiding, een theatermaker die de overstap wil maken naar scenarioschrijven, of iemand met de ambitie om scenarist te worden? Meld je dan aan voor de nieuwe ronde van NIEUW LICHT.

Nieuw Licht is een talentontwikkelingstraject van producent Hollands Licht (Het Jaar van Fortuyn, Red Light, Sluipschutters, Flikken Maastricht, Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, Dertigers).

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Vier beginnende scenarioschrijvers krijgen de kans om tegen vergoeding en onder begeleiding van onze creatief ontwikkelaars (Elisabeth, Denise en Magali) een schaduwaflevering van Dertigers te schrijven.

Periode
Het traject gaat dinsdag 28 mei a.s. van start en eindigt op 19 juli 2024. Binnen die acht weken vinden vijf (feedback)sessies plaats bij ons op kantoor in Amsterdam. Het is van belang dat je hierbij aanwezig bent.

Functie eisen / profiel
In de drie fases van het traject schrijf je een synopsis, treatment en dialoogversie voor een zelf bedachte aflevering van deze succesvolle dramaserie. Je krijgt de tools en feedback om je idee zo goed mogelijk uit te werken en daarna tijdens de gezamenlijke sessies bij ons op kantoor je werk met elkaar te bespreken.

Wat bieden wij?
In acht weken ontdek je hoe elke fase van het schrijfproces in zijn werk gaat en om binnen strakke kaders en deadlines verhalen te ontwikkelen. Ondertussen ben je vrij om hier je eigen unieke stijl aan toe te voegen. Zo leren wij jou als maker kennen en jij ons als producent.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF