Jacqueline Vlug

camjo

Ik heb in 2010 de opleiding camjo bij Open Studio in Amsterdam afgerond, in 2013 heb ik de opleiding camjo 3 gevolgd bij Open Studio. Door omstandigheden heb ik nog geen ervaring op kunnen doen als camjo, maar ik doe dit werk met veel plezier en ik heb er talent voor. Ik heb een brede maatschappelijke en intellectuele belangstelling en kan goed leren. Ik ben een doorzetter en kies nooit de weg van de minste weerstand.

[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]telefoon: 06-27161270


op-rolletjes-producties.nlstuur bericht

vakgebied

Documentaire, ENG / reportage

Informatie

trackrecord
Ik ben nu bezig met de productie van een documentaire (persoonlijk portret) over dementie en mantelzorg, daarnaast werk ik idee├źn uit voor een reportage/documentaire over hoe dak- en thuislozen weer aan werk en een woning komen, en ik heb al een concept filmplan voor een reportage/documentaire over mensen die in crisistijd zijn gestart als ondernemer.
vraag mij voor
- reportages op het gebied van politiek, economie, cultuur en maatschappij;
- human interest;
- documentaire;
- educatieve films en voorlichtingsfilms;
- bedrijfsfilms;
- huwelijksvideo's.
bijzonderheden
Het filmen vanuit een rolstoel geeft mijn opnames vaak een speciaal effect en mijn handicap verschaft mij toegang tot mensen. Verder ben ik heel goed in de inhoudelijke montage.
equipment
Eigen camera (Sony NX70, Sony FS100, Canon EOS 60D met Tascam DR40 en handmicrofoon en GOPRO en montageset met Final Cut ProX 10.2
software kennis
Final Cut ProX, Microsoft Office, Adobe After Effects en bereidheid meer te leren.


Opleiding

workshops
Open Studio BVCamjo-32013-2014
Open Studio BVCamjo-3
Camjo jaaropleiding
2009-2010

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF