09-10-2020

Online artikel

VERS Zoekt Grafisch Vormgever

Bij VERS, de grootste netwerkvereniging voor nieuwe beeldmakers, organiseren we evenementen. Bijvoorbeeld onze maandelijkse thema-avonden, maar ook tal van lezingen en workshops samen met bekende festivals en organisaties. Daarnaast organiseren wij zelf ook twee jaarlijkse festivals. In de zomer Film in het Park en in de winter de VERS Film Awards, waar we prijzen uitreiken aan opkomende talenten. Bovenop onze evenementen hebben wij een eigen redactie, die verslag doet over de Nederlandse televisie- en filmindustrie in print, online en video.


Deze specifieke vacature is inmiddels opgevuld. Ben je toch benieuwd of jij je aan kunt sluiten bij VERS in een andere rol? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!


De zichtbaarheid en identiteit van onze vereniging en haar activiteiten zijn erg belangrijk. Om dit naar het volgende niveau te tillen, zijn we op zoek naar een grafisch vormgever

Hoe werkt VERS?
VERS werkt met een hechte groep vrijwilligers. Het is dus geen betaalde functie, maar dat wil niet zeggen dat je er niets aan overhoudt. VERS is een netwerkvereniging en heeft goede contacten door de hele Nederlandse film en tv-industrie; je leert veel mensen kennen. Dit is niet alleen leuk op persoonlijk vlak, maar ook erg handig voor jouw eigen netwerk en.

Je doet bij ons veel ervaring op en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog, je zult medebepalend zijn voor hoe VERS zich als geheel presenteert aan de buitenwereld. Je werkt nauw samen met onze Hoofd Marketing & Communicatie, maar ondersteunt ook ons bestuur, onze organisatoren en onze redactie. Samen werk je creatieve ideeën uit en ontwerp je een breed scala aan grafische uitingen (zowel voor online als offline gebruik) zoals banners, posters, flyers, brochures, etc.

Wie zoeken wij?
Als we heel eerlijk zijn maakt het ons niet uit of je een beginner bent of al een flink portfolio hebt. Factoren als ambitie, inzet en enthousiasme tellen voor ons zwaarder mee.

Opgesomd ziet de ideale kandidaat er als volgt uit;

- Affiniteit met film/televisie/creatieve industrie
- Ervaring met Photoshop/InDesign
- Flexibel qua tijd en in staat om zelfstandig te werken
- Creatief en boordevol ideeën


Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan direct een e-mail naar Leon (Hoofd Marketing & Communicatie) via [email protected], inclusief een korte motivatie en natuurlijk jouw portfolio.

 

Aris Ham


 

23-02-2021

Online artikel

Zelfs ik mis de bioscoop »
09-12-2020

filmnieuws

VERS Lidmaatschap »
08-12-2020

filmnieuws

De Tegel 2020 »
23-02-2021

Online artikel

Zelfs ik mis de bioscoop »
09-12-2020

filmnieuws

VERS Lidmaatschap »
08-12-2020

filmnieuws

De Tegel 2020 »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF