21-09-2020

Vers avond

VERS ONLINE: Regie in Choreografie

VERS is terug! Met als eerste event van het nieuwe seizoen een online masterclass over dans en beweging in film met Nicola Hepp!


Dans is meer dan alleen een serie van bewegingen. Dans kan een verhaal vertellen, een emotie uitbeelden, maar ook een sfeer creëren. In film kunnen dans en beweging een extra dimensie toevoegen, maar hoe gaat dat in zijn werk? Wat is de rol van een choreograaf, zowel in de preproductie als op de set? Hoe ga je als cinematograaf, casting director, regisseur of acteur/actrice om met de visie en werkwijze van een dans professional?

Tijdens Regie in Choreografie gaat Nicola Hepp in op alle aspecten van dans en choreografie, zowel op metaniveau in het vertellen van verhalen, als op praktisch niveau. Na deze masterclass wil jij niets liever dan dans in je film verwerken!


Over Nicola
Nicola Balhuizen Hepp is dansdocente en choreografe, afgestudeerd aan de Opleiding Moderne Theaterdans, Theaterschool Amsterdam. In 2006 behaalde ze haar postgraduate diploma in choreografie en nieuwe media bij Dance Unlimited/ Amsterdam Master of Choreography. Nicola geeft les in moderne dans, improvisatie, contactimprovisatie en choreografie, en werkt vaak met filmmakers zowel in de voorbereiding als op de set. In haar choreografieën werkt ze vaak met vastgelegd dansmateriaal afgewisseld met geïmproviseerde stukken en met videobeelden.


Dansdocente en choreografe Nicola HeppDatum: Maandag 5 oktober 2020
Locatie: Online (deelnemers krijgen hier specifieke informatie over opgestuurd)
Tijd: 20:00 - 21:30 uur


Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam (en evt. VERS-lidnummer) in moet vullen.

- Om deelname aan de online masterclass overzichtelijk te houden en om voldoende ruimte te kunnen bieden voor vragen, zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen/reserveren van jouw ticket!


Bij vragen over dit evenement kun je het beste contact met ons zoeken door ons een privé-bericht te sturen via onze Facebookpagina of ons Instagram-profiel.


VERS Online: Regie in Choreografie

 

Julia Eikelenboom


Jip Sartorius


 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF